Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Gázszámla, mit tegyek?

Gázszámla, mit tegyek?

Figyelt kérdés
2 éve nem élek itthon, csak 1-2 hónapra jövök haza, amikoris fogyazstok gázt, ennek ellenére minden honapban irrealis osszegeket fizettem a gazert. A meroallas sajnos valahogyan megegyezik.majus ota nem fizettem, es 55 ezer Ft-os szamlat kaptam, amire nincs lehetosegem, hogy kiifizettem. Azt nem bannam, ha kikapcsolnak a gazt, de lehet ennek kovetkezmenye? ugy ertem vegrehajtot kudhetnek ram egy gazszamlatartozas miatt??
2009. okt. 22. 19:52
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Annyit hozzatennek, hogy nem ertem mi lehet az oka a tulszamlazasnak..Ez nem a szolgaltato hibaja, mivel ok pontosan olvassak le. Olyan mintha szellemek fogyasztanak a gazt amig nem vagyok itt..Hogy lopnak, az is elkepzelhetetlen, mivel ez egy tarsashaz, ujepitesu, mindenkinek kulon gazoraval.
2009. okt. 22. 19:55
 2/13 anonim ***** válasza:
Nagyon durva, de ha nem vagy otthon,akkor hogyan olvassák le a gázórát? 55 ezer Ft az vagy 400 köbméter havonta az hihetetlenül sok! nem szivárog valahol a gáz ezerrel? bár akkor már felrobbant volna a lakás meg az egész ház is. Ki kell deriteni, itt valami nem normális.
2009. okt. 22. 19:58
 3/13 A kérdező kommentje:
igen, de hogy tegyem meg mindezt, ha nem vagyok itthon? en is arra gondoltam hogy szivarog, de akkor mar tenyleg gazrobbanas lenne..erre legkozelebb tavasszal lesz idom es penzem, hogy ezt kivizsgaltassam. En attol felek csak, hogy vegrehajtokat ne kuldjenek ram,.
2009. okt. 22. 20:02
 4/13 A kérdező kommentje:
a szomszed beengedi oket, egyebkent ezek a gazorak a folyoson vannak. nem ertem mi tortenhet itt..
2009. okt. 22. 20:03
 5/13 anonim ***** válasza:

Szerintem jelezned kellene nekik hogy gond lehet, mert nem is használod a gázt!

Nem lehet valahogy lakáson belül egy plusz mérőt felszerelni? Nem lehet hogy valaki valahogyan lopja tőled a gázt??

2009. okt. 22. 20:06
 6/13 A kérdező kommentje:
csak a gond hogy a felulvizsgalat is egy vagyonba kerulhet es en mar belefaradtam abba, hogy egyfolytaban csak fizessek nekik..:S:S
2009. okt. 22. 20:13
 7/13 anonim ***** válasza:
A szomszéd használja.
2009. okt. 22. 20:39
 8/13 anonim ***** válasza:
Minden képpen vizsgáltasd felül a gázosokkal.Ez nem fog sok pénzbe kerülni.Ha nem fizeted ki a számlát,az elég szépen kamatozik.Ha a tartozás 3 hónapon túli,akkor kikapcsolják a gázadat,ezért 10-l5 Ft-ot felszámolnak.A visszakapcsoltatás pedig legalább ugyanennyi.Ha pedig sokáig nem fizeted ki a tartozást,csak akkor kapcsolják vissza,ha újra engedélyezteted a gázgasználatot.Ez pedig nagyon magas összeg.Valaki lopja tőled a gázt.
2009. okt. 22. 21:04
 9/13 A kérdező kommentje:
hogyan leehtséges a gazlopas egy ujepitesu tarsashazban? ezt nem nagyon ertem...ezt magyarazza el valaki.
2009. okt. 22. 21:22
 10/13 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy az a te órád? Nem kevertetek össze valamit? Van az óra mellett egy szelep, zárd el, és próbáld ki, hogy működik-e a tűzhely!

Nem ég a cirkón az őrláng? Az is tud fogyasztani rendesen akár napi 3-4 köbmétert is. Vagy a hőtárolós bojler, ha bekapcsolva marad, és hónapokig a semminek melegíti a vizet.

2009. okt. 22. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!