Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Szerintetek nagyon ciki, hogy...

Szerintetek nagyon ciki, hogy nincs saját szobám?

Figyelt kérdés
Nagyon ciki,hogy nincsen saját szobám?A nővéremmel alszom egy szobában,ő 19 én 14 éves lány vagyok.A szoba szerencsére nem kicsi,mert kb. 20 négyzetméteres,tehát elférünk,de akkor is,olyan cikinek érzem azt,hogyha jönnek a barátnőim,mert nékik saját szobájuk van.14/l

2013. júl. 24. 16:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A legutolsóként hozzászóló lánynak üzenem, hogy le a kalappal, amiért ilyen leleményes, és megbecsüli azt, ami van.
2013. júl. 25. 12:56
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Egyébként én sem tartom cikinek,hogy a nővéremmel alszom egy szobában,csak egy dologtól Félek,attól hogy én most megyek gimibe,és csak ilyen,nagyképű,gazdag libák lesznek az osztálytársaim és Félek,hogy majd kigúnyolnak,majd ez miatt.
2013. júl. 25. 13:12
 13/14 anonim válasza:
legutolsó elötti tuti lehet zséd parafára ha netre is van :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
2013. júl. 25. 13:23
 14/14 anonim ***** válasza:
A nagyképű libáktól nem kell félni. Tudom, könnyű mondani, de erre kell törekedned. Biztos találsz olyat, akivel tudsz barátkozni.
2013. júl. 30. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!