4/9 A kérdező kommentje:
köszi az 1. kettő válaszlónak
2013. jún. 9. 08:03
5/9 anonim válasza:
Én is 11 éves vagyok. Rózsaszín,otthonos,gyönyörű szobám van,ami csak az én birodalmam bár kiskoromban nem volt saját szobám.
6/9 A kérdező kommentje:
ez sokat segített hogy megmondtad hogy milyen szobád
kösz
2013. aug. 3. 12:32
7/9 anonim válasza:
Nekem is évekig nem volt saját szobám, mert a házunk tele van könyvekkel és a nagyját az antik bútoraival együtt a nekem szánt szobába tette. De én nem érzem hogy bármi hiányozna, sőt kifejezetten örülök, mert egy könyvmoly vagyok és falom a könyveket. És. Milyen kérdés már hogy ciki-e? érezd jól magad úgy ahogy van, találd meg az előnyös oldalát. próbáld úgy megoldani hogy jól érezd magad. Eleinte én folyton sírtam emiatt de nem éri meg. Fel a fejjel. Aki szerint meg ciki... nem ér annyit hogy figyelj a véleményére.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi mind ezt a választ. Tudjátok én nagyon rég óta akarok saját szobát de nem kapok mindig a tesómal egy szobánk van mivel nem tudunk nagyobb házat venni. Most el költöztünk németbe és nagyon nagyon nagy a szobánk de még mindig szomorú vagyok, hogy miért nincs saját szobám. Apukámnál volt egy nagy saját szobám de onnét el költöztünk egy kisebb házba meg amúgyis apát akkor csak 2 hetente láthattam most meg egy évben egyszer. :'( Emiatt nagyon szomorú vagyok. És ami a szobát illeti igazatok van miért is lenne ciki? Ez amit én tettem fel kérdést nagyon hülye kérdés volt. :D De azért köszönök minden választ. :)
2013. nov. 5. 12:23
9/9 anonim válasza:
igen nem ciki,ÉREZD JÓL MAGAD AHOL VAGY CSAK EZ LÉNYEG
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!