Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hány fok van a lakásotokban/há...

Hány fok van a lakásotokban/házatokban, s mennyire megoldható lehűteni ebben a melegben?

Figyelt kérdés
2013. júl. 24. 15:26
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

Valamiért elveszett a hozzászólásom, no akkor írom picit rövidebben(?), újra.

Családi ház, alsó szint a fürdőszobák nélkül (sok üvegfelület, jobbára délre nézve, de van fedett terasz és fák is) 21 fok, tetőtéri déli szoba (egy nagy délnyugati ablakkal s egy nagy délkeleti tetőablakkal, az előzőn félig, a tetőablakon teljesen autós fényvisszaverő fólia, a redőnyt nem szeretem, a tetőablak hamarosan kap egy fényzáró rolót belülre) jelenleg 25.3 fok, tetőtéri északi szoba egy nagy északkeleti ablakkal 24 fok (de ritkábban is van "lakva", pedig az is érezhető).

A szigetelés és a nyílászárók jók.

Klímám sose lesz, a venti pedig nekem nem sokat ér, én a hőmérsékletre vagyok érzékeny, csak mert leng a szél, nem sokkal jobb nekem, pontosabban 25 fok körül esetleg, fölötte megette a fene, alatta pedig nem kell.

Éjszaka szellőztetek, szerencsére akkor nincs meleg. Amikor éjjel-nappal kánikula van, na az a gond, mert akkor túlmelegszik a szobám (a déli fekvésű tetőtéri, szeretem a fényt).

2013. júl. 24. 16:06
 22/33 anonim ***** válasza:
Sajna Veszprém messze van, pedig reménykedtem hogy jön ide is belőle egy kevéske, igaz ha csak pár csepp volt, az nem sokat ér.
2013. júl. 24. 16:19
 23/33 Mrs.White válasza:
100%
Hát mi panelba lakunk, 11-ig ér a nap minket, garzon lakás. Mindent becsukok, redőny leengedve, ettől függetlenül is 34 fokos a lakás. Borzasztó!!!!
2013. júl. 24. 16:38
 24/33 anonim ***** válasza:

Családi házban élek, ahol nagyon király a szigetelés. 23,5 fok van idebenn. A legnagyobb hőmérséklet, ami volt itt emlékezetem szerint 27,5 fok.

Panelban nagyon rossz lehet élni. Nyaraltam egy hetet panelban rokonomnál még július elején és kinn 25-30 fok volt nappal, odabenn már akkor is szörnyen meleg volt...

2013. júl. 24. 16:55
 25/33 anonim válasza:
28°C
2013. júl. 24. 19:00
 26/33 liliann13 válasza:
jelenleg 27 fok, de negyed órát esett, még most is dörög, talán még lesz belőle valami. Ha melegebb van redőny le, sötétítő behúz, stb. Klíma, ventillátor nincs, ablakok egy része északra néz, így azt nen süti a nap.
2013. júl. 24. 19:22
 27/33 anonim ***** válasza:

Le a kalappal akik panelban és sorházban élnek, nem tudom, hogy bírjátok ki!

Sógornőmék panelban ha elmegyünk meglátogatni a kereszt fiúnkat ami kb 4 óra hosszát jelent megsülünk. Nem tudom, hogy bírják.

2013. júl. 24. 19:57
 28/33 A kérdező kommentje:
Egyenlőre tudok aludni. Most egész tűrhető idő van a szobámban
2013. júl. 24. 20:38
 29/33 anonim ***** válasza:
Mi panelba lakunk. Nekünk is van klíma. Korán reggel huzatot csinálok, utána be zárok minden ablakot, redőnyt le húzom és be kapcsolom a klímát. Nagyon jó hűvös van mindig a lakásba. Mikor anyukám át jön kéri a pulóvert mert fázik.
2013. júl. 24. 22:43
 30/33 anonim válasza:
Kertes ház, van hűtés, és király 23 fok :) Pont jó, főleg ha egész nap otthon dolgozol. :)
2013. júl. 25. 09:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!