Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hány fok van a lakásotokban/há...

Hány fok van a lakásotokban/házatokban, s mennyire megoldható lehűteni ebben a melegben?

Figyelt kérdés
2013. júl. 24. 15:26
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Az előző lakásunk sorház volt, ott is katasztrófa volt a tetőtér, még a klíma sem bírta lehűteni. Kispórolták a rendes szigetelést.
2013. júl. 24. 15:42
 12/33 anonim ***** válasza:
Panel, második emelet, redőnyök lehúzva, 26 fok és fázik a lábam.
2013. júl. 24. 15:44
 13/33 anonim ***** válasza:
100%
Tetőtérben nagyon meleg van ilyenkor. Függ attól is, hogy mekkora a szigetelés a házon. Építőiparban dolgozom, tudom, hogy nem a legvastagabbat, de még a közepesebbet sem építik be... Spórolnak mindenen. Sajna viselni kell a meleget, rosszabb lesz minden egyes meleg nappal, mert a falak átmelegednek, nem tudnak lehűlni, este is csak a meleget fogják ontani magukból. Kitartás:)
2013. júl. 24. 15:48
 14/33 anonim ***** válasza:
100%
Jelenleg még csak 28,8 fok, este több lesz, mert addigra körbesüti a nap a házat, ha 38-39 fok lesz kint, akkor gondolom 32-33 fok lesz megint a szobában, ami már szinte kibírhatatlan. Klímánk nincs, a ventillátortól begyullad az arcom, fogaim, és kiszárad a szemem, így csak a hideg víz marad és a fagyi, ami kis időre megkönnyebbülés. Mióta emeletes házban lakom, azóta utálom a nyarat és rettegek ha jön a kánikula.
2013. júl. 24. 15:48
 15/33 anonim ***** válasza:
Jelenleg 24-25 fok van bent. Ajtó, ablak zárva, minden besotétítve. Késobb sajna feljebb megy majd a homérséklet. Amugy csaladi ház, kobol készult.
2013. júl. 24. 15:51
 16/33 A kérdező kommentje:
kitartást:) Itt most esik valami, de szerintem csak zápor, nem hűt semmit :/
2013. júl. 24. 15:51
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
Hol esik? Küldd ide légyszi, mert itt hetek óta nem esett és már sárga a fű.
2013. júl. 24. 15:53
 18/33 A kérdező kommentje:
Óó már el is állt...Veszprém. csakhallottam kopogott az ablakon. Nem is eső, inkább szitálásféle volt.
2013. júl. 24. 15:56
 19/33 anonim ***** válasza:
3 emeletes a ház, ebben lakunk mi a 3.-on ez már a tetőtér. Középső a szobám, így iszonyúan bent reked a meleg, anya szobájában és a mellettem lévő konyhában már 5-6 fokkal kevesebb van, a többi részen szintén. Nálam most 37 fok van, anyánál és máshol 28-30 fok a hőmérők meg a termosztát szerint. Mindjárt kapcsolom a klímát, mert megdöglök. De a klíma sem mehet sokat, mert egyrészt sokat fogyasztanak (2 van), másrészt meg nagyon össze-vissza vagyok itthon, így inkább csak a forróságra jövök haza és vagyok benne, ameddig nem indulok el megint.
2013. júl. 24. 16:00
 20/33 anonim válasza:
100%
Tetőtéri szobám van. Most 30 fokot mutat a hőmérő. Volt már rosszabb is. Ventillátorom van, de a múltkor huzatot kaptam tőle (messziről is). Plusz még kicsit fűt a gép is. Isteni! :D
2013. júl. 24. 16:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!