Mit tudok csinálni a kissebségi szomszédaimmal amikor éjjel nappal üvöltöznek?
Sajnos nem tudtuk, hogy cigányok mert télen vettük az ingatlant és az eladó letagadta azok meg a hidegbe behúzódnak.Na de nyáron.Reggel 6-tól este 24-ig üvöltenek.Tegnap estig még tűrtem, de elegem lett és szóltam és még neki állt feljebb.
Semelyik nem dolgozik és nem elég, hogy cigányok 2 értelmi fogyatékos gyereke van akik nem tudnak beszélni és ki vannak dobva az utcára.Itt állnak a kapunk előtt és egésznap csak vmi állatias hangot hallatnak.Megőőőőőőőőőőrülök.
160 nm-es házuk, de mindannyian segélyből élnek a családfő vásározik.
Tudok vmit tenni ellenük?
Nem feltétlen a legdrasztikusabb lépés jobb előbb.Hátha van mégis annyi intelligenciájuk, hogy mérlegeljenek.
Szia!
Mi panelban lakunk, és alánk is beköltözött egy pereputty. Egész nap és minden nap ment a zene, a buli, az üvöltözés és a dörömbölés, annyira, hogy a kisfiamat sokszor nappali alvásából ők ébresztették. A cérna akkor szakad el nálam mikor én kétszer szóltam már nekik szépen, a férjem többször is, és ennek ellenére egyik este nem tudtam miattuk elaltatni a gyereket.
(a dolgot nehezítette, hogy esténként egyedül vagyok itthon, s nem szívesen hagynám itt a kicsit azért, hogy lemenjek szólni) Na de itt borult a homály az agyamra, a kicsit kitoltam kocsiban az ajtóba, fogtam a bébiőrt, és levágtáztam hozzájuk, persze a szokásos nem akartak ajtót nyitni, csak szöszmötölés, és suttogás, de most szó szerint rájuk vertem, de legalább most nem a legkisebbet küldték ki, akivel nem kiabál az ember, mert nem tehet róla hogy ide született... Kijött egy huszonpáréves kölyök, na az kapott hideget-meleget, de még a fsz-en is hallották. (a saját stílusukban üvöltöttem le a haját)
Majd sarkonfordultam és otthagytam. Másnap beszéltem a közös képviselővel, hogy csináljon valamit, mert elegem van. ő írt nekik levelet, hogy szedjék össze magukat, mert jelenteni fogja az önkormányzat felé. Ez hatott, mert önkormányzati a lakás. Azóta csak kétszer volt dajdaj, de azt benyeltem.
Talán a jegyzőnél kellene próbálkozni, ők foglakoznak ezekkel az ügyekkel.
Nálunk is van egy hasonló szitu, hogy pl minden délután 4-kor amikor egy rendes magyar ember pihenne ezek jönnek a ku...sok gyerekükkel meg kutyáikal és felverik az egész környéket a gyerekeik üvöltöznek a kutyáik ugatnak a mieinkel.
Már szoltam nekik egy csomószor de elegemlett és majd a következő ilyenél utánnuk lövök egy airsoft csúzdlival:)
komolyan mondom...
Kedves előttem szóló!
Attól, hogy roma vagy kééééééééérve kééééééértlek tanulj meg HELYESEN ÍRNI!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!