Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Sok havi 13 000 ft-nyi villany...

Sok havi 13 000 ft-nyi villanyszámla? 2 ház ennyi

Figyelt kérdés
2008. jún. 25. 17:02
 1/5 anonim válasza:
Szerintem nem,nálunk az 50 NM-es lakásnak a villanyszámlája 3500-4000 FT és csak ketten vagyunk,este 7 től reggel 8-ig vagyunk otthon.Két háztartás ráadásul családi házé teljesen jónak mondható sztem.Főleg ha család is van.
2008. jún. 25. 20:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Csak ennyi?Nekem 3 szobás házam van,110nm, és én 10 körülszoktam fizetni havonta.
2008. jún. 25. 20:16
 3/5 anonim ***** válasza:

lol, hát én örülnék, ha ennyi lenne a villanyszámlánk...

52(!) nm-es lakásra fizetünk havi 16k villanyszámlát (jó még plusz egy garázs is, amiben van 1 A energia osztályú fagyasztó és egy másik A osztályú hűtő...) de ennyi

nincs semmi ún. nagy fogyasztó, nincs klíma, sem riasztó, 2 tv 1 páraelszívó, 1 elektromos sütő kerámialappal, 1 hűtő.. kb ezek a nagyobb fogyasztók mégis 16 ezer a havi számla

2008. jún. 26. 01:08
 4/5 anonim ***** válasza:

Az enyém kertes ház 120 nm, 18000 Ft. az általány! Ráadásul gázbojlerem van, és a tűzhely is gázos!

(Monjuk egész nap megy 2 TV, 2 PC, és sűrűn a mosógép+mosogatógép! Az összes lámpa energiatakarékos égővel van ellátva, úgyhogy nem azok zabálnak.)

2008. jún. 26. 22:48
 5/5 anonim ***** válasza:

velem is ugyanez történt, csak 34 nm-en. nálam villanybojler van, és egy régi szar hűtő - ezek emelik meg nagyon a számlát.

mi a köv. megoldást találtuk ki:

1. a hűtőt két-háromhetente leengedem

2. a villanszekrényen beállítottuk, hogy legyen egy olyan kapcsológomb, amelyhez csak a bojler tartozik. reggel felkapcsoljuk fél órára, az elég a zuhanyra, és utána lekapcs. a felmosórúddal. óriásit csökkent csak ettől a villanyszámla (60%)

3. nem tartjuk készenléti szinten a tévét, nem hagyjuk a töltőt a konnektorban.

most 13-ról lement 4-5 ezerre a számla :)

2008. júl. 1. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!