Tetőtérben mi a megoldás a bukó ablakon berepülő bogarak ellen?
Sziasztok. Tetőtérben lakom, és a sok bogár kikészít. Undorodom tőlük. Tudtok valami megoldást ellenük? Tetőtéri szúnyogháló, bogárölő spray? Egyéb?
Köszi
Nekünk is van tetőtéri ablakunk, én úgy oldottam meg, hogy függönyt szereltem fel az ablakokra!
Alulra és felülre 1-1 vitrázsrudat szereltem fel az ablak kivágásához a falra, a sűrűszövésű függöny remekül felfogja a berepülő bogarakat...
Évek óta használjuk és nekünk bevált ez a megoldás...
Ettől a függönytől az ablakok is résnyire nyithatók, ettől még remekül bejön a levegő, sőt nappal a belátást is gátolja...
Az elektromos szúnyogirtó, párologtatólapok, bogárirtó spray-k használatával nem árt vigyázni, mert ezeknek a kipárolgása az emberi szervezetre nem éppen egészséges...
(Kisgyerekekre kifejezetten veszélyes!)
Van már kifejezetten tetőtéri ablakra szúnyogháló.
Nekem is olyan van.
Zip-záros egy helyen és kinyúlok becsukni vagy éppen kinyitni ha kell és utána visszazárom a hálót.
Ilyen hálót csináltass. Nagyon jó ,csak ajánlani tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!