Vásároltatok már TVben bemutatott dolgokat? Nektek bevált?
én egy Ultimate Choppert vettem, hááát...használható, de nem úgy, mint a bemutatott.
Vettem még egy H2O felmosót, de egy magy rakás sz@r, ráadásul tönkre is ment 2 hónap után, a szervízben meg nem csinálták meg, mert "állítólag" én tettem tönkre (direkt). Szóval ezen buktam több, mint 30 ezret. Azóta is ott áll a fürdőben a sarokban, és csak nézegetem, mert nincs kivel megcsináltatnom.
Anyám vett még régen szőnyegtisztítót, amit annyira reklámoztak, hogy mindent kiszed, stb stb, hát semmit nem szed ki =)
mamám vett egy rezgős övet (nem tudom a nevét) de az sem volt jó.
szóval szerintem ne rendelj =)
de van ilyen fórum, ahol sokan leírják a tapasztalataikat, ha valami érdekel, írd be a google-ba, és egyből kidobja.
Pl: H2O felmosó
Én Hot Pan-t vásároltam. Nem igazán tudom használni. A fele se igaz amit a reklámban mutatnak.Egyenetlenül süt, leég és nem áll vízszintesen. Minden zsiradék egy oldalra folyik. Ráadásul hármat vettem karácsonyra ajándékba.
Kaptam kés készletet. Az jó. Bár egyre életlenebb, de így is meg vagyok vele elégedve. Olyan 5-6 éve használom rendszeresen.
A famtázianeveket már nem tudom, de vettem egy göndörítős hajszárítót még vagy két éve, ami se nem göndörített, se nem szárított. Ráadásul "hiánycikk" volt, és így hónapokig rohangáltam, mire meg tudtam venni. A mostani "szerzeményem" egy mini epilátor, ami - írd és mondd - egyetlen szál szőrt sem szedett ki.
Szerencsére reklamáltunk, és visszaadták a pénzünket a boltban.
ne vegyél: rezgős vagy izomstimuláló övet (vibratone, abtronic, topshopból), fésű-hajvágót (just a trim, szintén topshop)az övekkel az a gond, hogy naponta meghatározott ideig következetesen használni kellene, de ezt én nem bírtam megoldani. Ha mégis úgy érzed, kell ilyen, akkor inkább a vibrálósat válaszd, semmiképp ne az áramütssel stimulálót. Egyrészt ez utóbbihoz állandóan zselét kell venni több ezerért, nehéz karbantartani, nem könnyű eltalálni a pontokat ahol tényleg összehúzza az izmot. Másrészt baromi drága és zabálja az elemet.
bevált: pro V gyalu, robo chef (WS teleshop), PedEgg bőrkeményedés eltávolító (topshop)
Köszi az infokat!
Autóápolásos cuccot vett már valaki? Azon is nagyon filózok, olyan meggyőző a bemutatója...
Én Robo Chef-et vettem és elégedett vagyok. Kivéve a sajtdarálással, mert arra képtelen, de amúgy tényleg szuper jó.
És mi megvettük azt az autóápolót a WS Platinumot és a férjem nagyon szereti. Új Mazda 3-unk van és ezért is szerettük volna óvni még a széltől is :) A bogáreltávolító folyadék az nagyon fullos. A belső műszerfal ápoló is nagyon jó és a külső jégkár elleni is, mert kapott jeget sajnos az autó de az dió nagyságú jég volt ami ellen nincs segítség, viszont a téli, sós homokos trutyitól szépen megvédte az autót. Úgyhogy összességében elégedettek vagyunk ezzel a termékkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!