Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Milyen a H2O X5 mop (topshopos...

Milyen a H2O X5 mop (topshopos gőztisztító)? Bevált?

Figyelt kérdés

Szeretnék ilyet venni,mert óráiási köves nappalink van,és felmosni utálom.

Igazából az érdekelne,hoyg milyen gyakran kell tölteni a tartályát,és az hogy mennyit bír az a mikroszálas anyag,amit az aljára kell húzni?

Köszi minden választ!

2011. máj. 7. 08:00
 1/5 anonim válasza:

JÓ! én szeretem!

1 feltöltés cc. 4 deci víz erős gőzölésre állítva 30m2 felületre elég, de ebben a szőnyeg átgőzölése is benne van.

ablakot még nem pucoltam vele.

szőnyeget porszívózom, átgőzölöm, majd ha száraz akkor újra porszívózom nagyon szép lesz.

a tűzhelyem szép lett.

a frottír anyagot használom, tépőzárral van felfogatva, ha nagyon elkoszolódik kézzel kimosom, kiöblítem és újra felteszem takarítok tovább.

remélem segítettem.

2011. máj. 14. 08:00
 2/5 A kérdező kommentje:

Á,szuper. Köszi a választ.

Örülök,hogy ezt írod,mert már csak egy megerősítés kellett nekem ahoz,hogy tényleg beszerezzek egyet!

2011. máj. 14. 20:57
 3/5 anonim válasza:

Szia! Megvetted?Jól müködik?Venni szeretnék csak nem tudom hidjek-e a reklámnak...

Köszönöm.

2011. okt. 26. 14:44
 4/5 A kérdező kommentje:

Igen, megvettem és nagyon jó.

Nekünk nagyon nagy a kőfelület a házban, és utálom felmosni de ezzel tök jó és szuper hogy tudom a gőz még a bacikat is öli.

Egy baj van,hogy nem vettem hozzá pótrongyot, mert nálunk akkora a kő hogy hamar elázik és akkor már csak vizet húzkod...szóval azt még be kell szereznem hozzá, de amúgy szuper!

2011. okt. 26. 22:02
 5/5 anonim válasza:
Köszönöm szépen!! Igy már jobban meg merem venni..
2011. okt. 27. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!