Ha választani kellene két lehetőség közül:Tanyán lakni, gumicsizmában állatokat gondozni jópénzért vagy BP-en lakni minimálbérért gürizni, ti melyiket választanátok?
Figyelt kérdés
Itt bővebben kifejtve: 1. Tanyán lakni, gumicsizmában kecskéket, teheneket, malacokat gondozni havi 200ezerért.
vagy
2.Budapesten lakni, egy átlagos üzemben havi 85 ezerért egy átlagos munka.
Melyiket választanátok?
2013. júl. 6. 19:37
11/11 anonim válasza:
Éltem tanyasi jellegű körülmények között, de nem gumicsizmában. Földeken gazdálkodtunk. Ez volt a szülői fészek. Aztán egy városi lány elcsavarta a fejem és városi lettem. Nekem borzasztó a város. A szülői fészekben a magam ura voltam, nem volt ébresztőórám. Városon cselédnek érzem magam még gyártóként is.
Szóval lehet tanyán is akár luxus körülmények között élni, én is úgy éltem. De városon is érezheti magát az ember pocsékul. Én a tanyavilágba húzok vissza, több ingatlant is nézegetek amiket az ott élő rokonoktól át akarok venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!