Egyetemistaként kollégiumba vagy albérletbe költöznél?
Figyelt kérdés
Budapestre és Szegedre is jelentkeztem, szóval főleg erre a két városra jelentkezik a kérdésem.2013. júl. 1. 14:36
21/23 Tommyboi válasza:
nem mind1??? o.O így is úgyis a hátadon alszol nem? :D
22/23 anonim válasza:
Attól függ mennyire vagy bulizós és főként, hogy milyen szakra jársz. Ha party arc vagy akkor első évben mindenképpen koli:) Aztán úgy is kipörgöd magad, megunod és aranyat ér majd a csend. Magadtól mész át az albi life-ra. De gólyaként mindenképpen a koli javasolt. Benne vagy a vérkeringésben és akkor is tudsz szocializálódni ha nem vagy valami nagy arc. Persze az is befolyásolja milyen szakra jelentkezel, mert a bölcsész karokon az élet csupa móka, a színvonal meg maga a vicc. Szóval lehet bulizni és pörögni. A jogon vagy az orvosin már azért más a leányzó fekvése. Ja és Szeged a legjobb hely a világon. Oda menj!
23/23 anonim válasza:
Több koliban is laktam, a jogászok csinálták a legnagyobb partykat és a matekosok-fizikusok voltak a legrészegebbek, sok magyaros pedig bezárkózva kockult a szobájában, nem szakfüggő a partyképesség, bár nyilván a medikusoknak kevesebb rá az idejük.
Azért mérnökhallgatóként mindig szakítottunk időt a lazításra, mondjuk az egyetem vége felé már inkább én is "szobanövénnyé" váltam az egyik legbulisabb koliban.
Szóval koliban is lehet csendben lenni, pihenni, tanulni, az egész leginkább attól függ, milyenek a szobatársaid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!