Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Kollégiumba megéri? Kérlek...

Papla kérdése:

Kollégiumba megéri? Kérlek aki tapasztalt segítsen

Figyelt kérdés
Hello, jelenleg 8.os vagyok, és sikeresen fel is vettek oda ahova szerettem volna, az a helyzet, hogy felmerült bennem az az ötlet hogy kollégiumba mennyek, Gyömrői vagyok, ott van is helyben egy kollégium, de sok más lehetőség van, de ez van legközelebb, mik az előnyei a kollégiumnak? valaki ismeri esetleg a gyömrőit? légyszi minden pozitív/ negatív megjegyzést a kollégiummal, köszi :) 14/f

2013. máj. 28. 21:25
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én megszoktam a napi 3 óra utazást is.
2013. máj. 28. 21:36
 2/9 A kérdező kommentje:
és gyorsan telik az idő a kollégiumban? szobatárs vagy hogy megy? Pesti kollégiumot is ajánlhattok
2013. máj. 28. 22:08
 3/9 anonim ***** válasza:

Pont ez az, hogy nem vagyok koleszos, de el tudom mondani, hogy milyen nem koleszosnak lenni:

- bejárok, de utazás közben is tudok tanulni/pihenni

- otthon alhatok

- én osztom be az időm

- anyám főztjét ehetem

2013. máj. 28. 22:19
 4/9 anonim ***** válasza:

Bizony hogy van előnye is a kollégiumnak .

Megtanit önállónak lenni,kiállni egymásért ,ha kell.

Rendre szoktat.Mindennek meg van a maga ideje .

2013. máj. 28. 22:35
 5/9 anonim ***** válasza:

Hatvanas,tudod te mi az hogy közösségben élni .

Ezek szerint nem .Vannak ám ott jó élmények is,nem csak rosszak .

2013. máj. 28. 22:38
 6/9 anonim ***** válasza:

Ilyet nem mondtam, barátom, csak felsoroltam, hogy mennyivel könnyebb dolga van az otthonmaradósoknak.

Való igaz kimaradnak dolgokból.

2013. máj. 28. 22:44
 7/9 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy szeretek itthon maradni, de itt a gép, az elmult héten beteg voltam és csak egy játékkal volt 83 órám... ezt nem akarom! erős iskolába vettek fel, egyetlen esélyem nem akarom elbaszni
2013. máj. 28. 22:52
 8/9 anonim válasza:

nézd. a tesóm koleszba akart menni, de lebeszélte róla 10 ből 9 ember. Aki nem, az pedig ott nőtt fel, és az anyja tanár volt. Én nem ajánlom.

dert

2013. máj. 30. 10:25
 9/9 anonim válasza:
Ha azért akarsz kolibam enni, hogy ne gépezz akkor szeintem felejtsd el én szegeden vagyok koleszos és az emberek 90%-a egész nap a gép előtt ül és semmi mást nem csinál mint írtja az ellenségek, maradj otthon jobb az :)
2013. okt. 8. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!