Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Elhozhatom a barátom ilyen...

Elhozhatom a barátom ilyen körülmények közé? Szégyen ez?

Figyelt kérdés
Kertes házban lakom együtt a szüleimmel és nagymamámmal. Vagon beosztottságú a lakás.(egyik helység nyílik a másikból) Nekem nincs külön szobám,együtt alszom nagymamámmal,ami egy kicsit furcsa szerintem,mert a baráti körömben nincs nagyon hasonló példa erre. (csak külön ágyam van) A barátommal 1 hónapja vagyunk együtt,én már nagyon sokszor voltam nála,de úgy érzem,hogy nálunk nincs meg a megfelelő körülmény arra,hogy fogadhassam. Valószínűleg őt is zavarja,hogy én nem hívom magunkhoz,vele ellentétben... én hívnám,hogyha lenne egy kis zug,ahol ketten megtudnánk huzodni,de így elég kellemetlen. Valami megoldás érdekelne,más hogy érezné magát a barátom helyében? Téged zavarna,hogyha a barátnőd egy szobában alszik a nagymamájával és ezért nem hív magához? Segítsetek!

2013. jún. 21. 18:13
 1/3 anonim ***** válasza:
40%

Mond el neki, mi a helyzet nálatok! Majd 1-2 hét múlva (ne rögtön, hogy legyen ideje átgondolni a dolgokat) hívd meg magatokhoz, egy délutáni, esti tv-nézésre, nasizásra, stb. stb. vagy konkrétan egy film közös megnézésére. Előre eldöntitek, hogy amint annak vége, akkor elmentek valami szórakozóhelyre, buliba, stb.

Így lehetősége lesz ténylegesen látni is azt, hogy mi a helyzet. Nem szégyen ez, csak kényelmetlen.

Ha pedig már eleve elutasítja a meghívásodat, akkor bizony azt kell mondanom, hogy nem biztos, hogy bunkó, de erősen kétséges, hogy több időt pazarolnék-e rá?

2013. jún. 21. 18:37
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy egyedül ezzel,hogy nincs külön szobád.Ez nem mindenkinek adatik még meg.Beszélgetés közben azért elmondhatod a körülményeid .Nappali vendég fogadás azért lehet.Nem csak szobában lehet beszélgetni,a szabadban is .
2013. jún. 21. 19:35
 3/3 janos1990 válasza:

szia én is pont ilyen helyzetben vagyok csak én fiú vagyok én nem is kezdeményezem az itthoni körülmények miatt

a barátod megértő nem zavarja

2013. jún. 22. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!