Ilyen körülmények közt lakni?
Párom megözvegyült.(Nagyon fiatal még, és én is.) Nála lakunk, mert én másik városból jöttem, de ez ideálisabb. De valahogy sose éreztem magam jól ebben a házban. Nem lóg a volt felesége képe a falon, de zavarnak a könyvei, a cuccai... Párom azt mondja, neki nem tűnik fel, hogy itt vannak, és hogy túlreagálom.
Nem vagyok se babonás, se ezoterikus meg hasonló hülyeségeim nincsenek, de leginkább az zavar, hogy itt halt meg a házban... És erre az ő válasza, hogy ez csak egy ágy, semmi jelentősége...
Te hogy lennél ezzel? Tényleg én pörgöm túl?
Megkérdezhetem hogy özvegyült meg? Ha nem akarsz válaszolni nem kell.
Amúgy nem pörgöd túl, teljesen igazad van. Én is kellemetlenül érezném magam, ha az 'ő ágyukba' kellene befeküdnöm.
Szerintem próbálkozz mindig apránként.... kifesthetnétek együtt vagy átrendeznéd a szobákat és akkor sokkal feltünésmentesebben tudnád elpakolni a volt feleség holmiait. Természetesen nem kell kidobni, csak eldobozolni.
Vagy próbálj meg vele leülni és megbeszélni, hogy téged ezek zavarnak és mi lenne ha....ezt+ezt+ezt csinálnátok.
Szerintem.
Beteg volt, sokminden együtt. Tudni lehetett, hogy meghal.
Az a baj, hogy nem érti, miért zavar. Hiszen meghalt, nincs már itt... csak így olyan, mintha még mindig itt lenne kicsit.
anyum barátjának is meghalt a felesége. igaz, már több mint 15 éve.
az elhunyt nejének a képe még mindig ott lóg a falon, de anyum nem szól érte, mert tiszteletben tartja, hogy a pasi nagyon szerette a feleségét, és nem várja el, h bármit átrendezzen.
igen, szerintem egy kicsit túlliheged. ha nem akarsz, ne lakj ott, gondolom senki nem kényszerít.
Én úgy tudom,ahol meghal valaki ott fertőtleniteni kell,ez kötelező,és szerintem ebben egy festés is benne van.
Az ágyat,amiben meghalt valaki,mindenképp kicseréltetném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!