Ha nincs pénzetek kifűteni az egész lakást, érdemes olajradiátort vagy hősugárzót használni ott, ahol épp vagytok.
2009. okt. 12. 17:59
13/19 anonim válasza:
2 pici lányuk van, úgyhogy muszáj.
2009. okt. 12. 19:32
14/19 anonim válasza:
Muszáj, pici babám van, és nem tarthatok 18 fokot a házban. Nem mellesleg én is majd megfagytam, úgyhogy fűtünk, hogy 21-22 fok legyen bent, több nem kell.
2009. okt. 14. 10:23
15/19 anonim válasza:
Csak éjszaka tudjuk bekapcsolni pár órára mert már így is sok a befizetetlen számlánk. Igaz a ház eladás alatt áll. Alaposan felöltözünk éjszakára is, most még 17 fokos a szoba.
2009. okt. 14. 12:43
16/19 anonim válasza:
Még mi sem,de 1 hete már fűtenék kicsit, ha jó lenne a fűtésem. Most szerelik. Sajnos jégverem a ház, van olyan pont, ahol 13 fokot mutat a hőmérő, amúgy 16-17 fok körül van. Gázzal nem fűtenék még, nem bírnám kifizetni. Azért vettünk használt Carbo Robotot és daraszénnel fogjuk fűteni, mert eddig ez a legolcsóbb fűtési mód, amit találtam. Az olajradiátoros fűtésről én mindenkit lebeszélnék. Kiszámoltam, hogy egyetlen szoba fűtése olajradiátorral annyiba került, mintha az egész házat fűtöttem volna. A villanyfűtés az egyik legdrágább mód, talán a gáznál is drágább! Arra viszont én is használok elektromos fűtő-ventillátort kb. 1 hete, hogy amikor már végképp megfagynék, időnként bekapcsolom. Amúgy most is nagykabát van rajtam.
2009. okt. 20. 00:43
17/19 anonim válasza:
Én használtam évekig olajradiátort, és minimális összeggel (néhányezer forint) dobta csak meg a havi villanyszámlát. Pedig előtte két évig nem mertem bekapcsolni, mert azt hittem, a gatyám is rámegy. Egy 30 m2-es lakásban használtam, ahol a szobában gázkonvektor volt, a konyhában meg semmi, azzal a felkiáltással (mármint a tulaj mondta), hogy a szobai kifűti az egész lakást. Mivel utáltam, hogy mindig pár fokkal hűvösebb a konyha, és ettől huzatos a lakás, beállítottam oda az olajradiátort az ablak alá, és aztán kikapcsolás nélkül folyamatosan üzemelt egész télen.
2009. okt. 20. 11:03
18/19 anonim válasza:
Olvasgatom a hozzászólásokat, sajnálatos, hogy eddig eljutott az ország, hogy egyesek 13-17 fokokban vannak a lakásban pénz hiányában, remélhetőleg valamelyest a gázár mostanában csökkeni fog...Ugye eddig csak nőtt folyamatosan, a fizetések meg maradtak...
Annak idején (15 éve kb) bekötettük a vegyestüzelésűt meg vettünk egy utánfutót kölcsönből, egy év múlva meg is bántam, most már belátom, hogy nagyon jól döntöttem, fűtési szezon végétől fűtési szezonig tulajdonképpen össze tudjuk szedni a télire való fütőanyagot (lomtalanítás, kidőlt fák..., tehát nem lopott) és így tudunk fűteni 22 fokra tulajdonképpen ingyen.
2009. okt. 22. 16:03
19/19 anonim válasza:
Ja és 100m3-es szigeteletlen családi házról van szó.
Amíg össze tudjuk szedni a faanyagot nem is akarom beszigeteltetni, mert azt is több százezer ft...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!