Lakik itt valaki Fót-on?
Milyen hely, élhető? Elég jó környéknek tűnik, nagy házak, rendezett udvarok, tisztaság.
Lehetséges hogy oda költözöm a Dunakeszi felőli oldalára, de életemben egyszer jártam még ott autóval 2 órát, meg még óvodásként, szívesen beszélnék egy-két emberrel hogy mik a tapasztalatai a helyről.
25/F
Kocsi nélkül nem lehet ott élni, cigányok nem nagyon vannak, talán csak ott a szélén ahova költözni készülsz, de amúgy nem vészes hely.
Én ha tehetném biztos inkább Keszire mennék.
Jah igen a lényeget elfelejtettem hozzátenni, én 20 éve lakok itt azóta olyan itt minden, akik meg 40 éve laknak azok szerint meg 40 éve ugyan olyan itt minden.
A rossz vezetés miatt itt megállt az idő, gyakorlatilag semmi sem épül, pedig egész jó adóbevétele van a "városnak".
Régóta akarnak egy elkerülő utat ami kiviszi innen az átmenő forgalmat, nem lett belőle semmi sem, szerintem ez 20 év múlva is ugyan így fog kinézni.
Keszi messze elhagyja Fótot, bár itt is vannak jó részek de autó mindenképp kell, mert anélkül halál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!