Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Miért hírdet ingatlanossal...

Miért hírdet ingatlanossal az, aki ráér vagy alapból az adott lakásban lakik?

Figyelt kérdés

Többször belefutottam abba, hogy felhívom az ingatlanost,hogy megnézném a lakást, de ő még egyeztet az ott lakó tulajjal ,hogy mikor mehetünk! wtf?

Magyarán az ingatlanos csak egy plusz felesleges lépcsőfok ebben az esetben. És engem is idegesít, hogy minimum 2-3 hívás lezajlik mikor megvan az időpont.

Ennek mi értelme?

2013. máj. 14. 14:16
 1/7 anonim ***** válasza:
Semmi. Mindenkinek drágább így egyébként is.
2013. máj. 14. 14:17
 2/7 anonim ***** válasza:
Kényelmes. Nem az ő gondja a hirdetés, a különböző papírok...
2013. máj. 14. 14:25
 3/7 anonim ***** válasza:

Ezért szabad csak igazán jó irodába beadni, ahol megfelelö emberek ülnek.

Ahol az ingatlanos viszi ki a vevöt és ö mond mindent el.

Èn Mo-n adtam el 2 lakást. Mindegyiket 6 hónapig hirdettem mindenhol, jöttek is nézni de nem ment el. Ugyan az az összegért az irodába adás utánni hónapba eladták. Mindegyiket. A lakásos ügynök egy szuper volt, tudta rögtön melyik vevöt melyik lakáshoz érdemes vinni.

Aztán külföldöre költöztem, itt is néztünk már rengetlen lakást. Voltunk ügynök nélküli lakásokban is, de itt csak az adja ingatlanos nélkül akinek annyira lepukkant vagy rossz helyen van, hogy az ingatlanosok nem szivesen vállalják.

Ha meg ott a tulaj az a legrosszabb. Ahhoz, hogy jól meg tudd nézni a lakást nem jó ha ott a tulaj, mert az néz téged, a reakciódat. Tulaj nélkül, már ott megtudjuk beszélni a férjemmel, hogy mi tetszik benne, mi nem. Felhívjuk hibákra vagy elönyökre egymás figyelmét. Ha ott a tulaj, nem fogom hangosan mondani (mert nem vagyok bunkó), hogy de ronda ez a fürdö...

2013. máj. 14. 14:29
 4/7 anonim ***** válasza:
Az ingatlanos nekem is csak nehézségeket okozott idáig. De azt meg tudom érteni, hogy ha valaki sokáig nem tudja magától eladni az ingatlanát, akkor kiadja ügynöknek. Illetve ha munka miatt nem ér rá mutogatni.
2013. máj. 14. 14:51
 5/7 A kérdező kommentje:

utolsó: épp az ,hogy ráérne, hiszen csak akkor nézhetjük meg ha a tulaj is ott van.

Tehát nem az a kérdés, hogy mi értelme az ingatlanirodának, hanem az, hogy mi értelme van akkor , ha a tulaj is el tudná végezni a munkát.

2013. máj. 14. 14:57
 6/7 anonim ***** válasza:

Akkor fafej a tulaj, mert fizetheti a jutalékot az ingatlanosnak! Csőbe húzták ennyi. Értelme egyébként ebben a felállásban nem sok van.

Megjegyzem: vannak olyan emberek, akik annyira buták, hogy még a saját lakásukat sem képesek bemutatni az érdeklődőnek. Illetve nem tudnak néhány alapvető kérdésre válaszolni. Ilyenkor lehet hogy nem akkora gond az ingatlanos nem?? :)

2013. máj. 14. 15:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Én egyedülálló nő vagyok, nem éreztem volna magam biztonságban, ha bárki ismeretlent be kell engednem a lakásomba. Nem tudhatod, kicsoda-micsoda, aki jelentkezik és miért jön "lakásnézőbe". Ezért inkább ingatlanost bíztam meg, ez bizonyos előszűrő. Szerencsére volt olyan lelkes közvetítő, aki el tudta adni a lakást.
2013. máj. 14. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!