Mivel lehet vízszintbe hozni a hullámos parkettát?
Pedig ha jó állapotú (annak kell lennie, ha ott mernéd hagyni a szutyok laminált padló alatt) akkor még mindig az lenne a legjobb ha felszednéd és újra leraknád!
A másik érv a felszedés mellett, hogy régen homokágyba, vakpadlóra rakták a parkettát, így lehet, hogy hiányos az aljzat.
A hagyományos parketta jól lerakva nem csak szebb, de sokkal tartósabb és értékesebb is, mint ezek a mai préselt papír szemetek!
ha vizesedik az is kérdéses hogy alá van e betonozva,illetve megfelelően van e szigetelve,mivel régi építésű ház erre kevés esélyt látok, pont most vagyok benne én is egy ilyen nagyobb felújításban,az egész házat alá kellett szigetelni utólagosan,szerencsére megúsztuk az átfűrészelős megoldással így elég gyorsan haladtunk.A parketta alatt csak homokágy volt, jó vizes természetesen,a párnafák pedig korukhoz illő állapotban voltak :S
Sajnáltam én is felszedni,de mivel ennyire öreg és megviselt állapotban volt mostanra nem bánom,a szigetelés és a betonozás kész, már csak a lamináltat kell lerakni és véleményem szerint ez is ki fog bírni pár generációt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!