Denevér költözött az erkélyünkre. Persze reggelre eltűnik, de addigra éjszaka összeszarik mindent. Hogyan lehetne elzavarni, vagy kiírtani?
Figyelt kérdés
2008. jún. 20. 10:22
21/26 anonim válasza:
Szerintem egy mikrot kapcsolj be čjjelre ha zenebarĺt bele repül čs megeheted
22/26 anonim válasza:
Szerencsés asszony. :D Én most készülök venni kettőt. Baromi drága, de csodálatos állatok.
23/26 anonim válasza:
sztem rovarragasztó+ultrahangos mütyür +lámpa+valami szar légfrissítő öngyűjtóval....
24/26 anonim válasza:
szia. nálunk is van pont a hálószoba ablak fölött a redőnynél, ahogy este pirkad már kaparja a redőnyt jönne be, ide még nem jött be, de a szomszédba 2 kicsi is, én szívinfarktust fogok kapni ha bejön ráadásul itt van velem a 8 hónapos kislányom. a szomszéd szerint harap és karmol? Hogyan vigyem ki a lakásból ha bejött? köszi!!!!
25/26 anonim válasza:
Denevér ad ki éjjelente ilyen hülye hangot?
26/26 anonim válasza:
mert nálam is denevér van akkor... frnc..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!