Denevér költözött az erkélyünkre. Persze reggelre eltűnik, de addigra éjszaka összeszarik mindent. Hogyan lehetne elzavarni, vagy kiírtani?
Nem pont attól félek, hogy beleragad a hajamba, bár este már nem megyek ki az erkélyre, de a múltkor berepült a szobába éjszaka. Két héttel voltam szülés előtt, és arra ébredtem, hogy bent van a denevér!!!!!!!!!!
A férjem persze dolgozott, úgyhogy egyedül voltam a kislányommal. Ráadásul velem aludt, és ami a legszörnyűbb,hogy kimenekültem a szobából, a gyereket meg bent felejtettem az ágyban. Anyukám jött át az éjszaka közepén(még jó, hogy közel lakik).
Na mindegy, a lényeg az, hogy nem merem nyitva hagyni az erkély ajtót, így viszont elég érdekes aludni.
Ja, és nem egy denevér van, hanem négy vagy öt...
Köszönöm a válaszodat.
Nemcsak törvénytelen bántalmazni a denevért, de kegyetlenség is! A fent említett módszerekkel, mint a mozgásérzékelő lámpa, ultrahangos riasztó, ami tudtommal nemcsak 30 ezerért, hanem sokkal olcsóbban is megvehető, netán néhány leterített újságpapírral is megoldható a probléma. Az ajtóra, ablakra pedig szúnyoghálót is fel lehet tenni, mert az tényleg ijesztő, ha berepül a lakásba, még akkor is, ha nem bánt senkit. Egyébként pedig a jó oldalát is lehetne nézni ennek a dolognak, nem mindenki figyelhet meg közelről denevéreket a szabadban.
Sajnos az ember egyre inkább kiszorítja őket természetes környezetükből, s aztán még neki áll feljebb, ha a sajátjának vélt életterében is megjelenik.
Három denevér repült be egyszerre???!!!
Rosszul vagyok!!! A barátnőmhöz is bement éjszaka, ő meg arra ébredt, hogy mászik fölfelé a karján!!!
Eszméletlen módon el vannak szaporodva, ráadásul a fény sem nagyon zavarja már őket, sokszor a nap még le sem ment, de ezek már itt cikáznak.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
itt már nincs mód békés megoldásra, mi vagyunk a tápláléklánc csúcsán és ha kell elpusztítjuk a betolakódokat
próbáld ki azt a légyragasztós technikát vagy mégis azt az ultrahangos bigyót
remélem sikerrel jársz
Ne báncsátok de neméri meg pénzt kidobni mert nálunk is vannak.
nálunk a redőnytokban vannakéséjjelhülye hangokat adnak.
zörgesd meg ahol vannak rendszeresen és elmennek nálunk ez történt
Annyira jó fejek vagytok, hogy ennyien válaszoltok!!! :)))
Köszönöm!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!