Hogyan lehet a felső szomszédot zavarni?
Figyelt kérdés
Panelban lakunk és most új felső szomszédok érkeztek. (5 hónapja) Már szóltunk nekik, szépen is kértük, csúnyán is kértük, fel is kopogtunk. Egész nap a járólapon tologatja a bútorokat, 10 percenként leejt valamit ami olyan mint ha a fejünkre hullana, a porszívója egész nap megy, kopog, csörög, trappolva járkál, dübörög az egész lakás tőle, az összes ajtaja nyikorog ami abszolút lehallatszik, cigizik a wc ben ami ellepi az egész lakásunkat. Ezek miatt is szóltunk, de főleg annyit kértünk, hogy este 8 és reggel 9 között ne csinálja, de ezt sem tartja be. Éjszaka többször arra ébredünk, hogy ő kitrappol a wc-re ott cigizik majd le és fel trappol a lakásban végül el alszik, majd reggel 6kor indul a porszívó. Én mondtam már, hogy jöjjön le hozzánk ebédre én addig kitakarítom a lakását, hogy hallgassa meg mit hallgatunk egész nap.2013. jún. 2. 18:59
11/16 acelsziv válasza:
Jegyzőnél lehet kérni birtokvédelmet. Kimennek ellenőrizni a zajszintet és első körben figyelmeztetik, aztán jönnek a harmincezres büntetések. De legelőször a közös képviselővel beszélj, hogy figyelmeztesse ÍRÁSBAN, amiről neked is küld egy másolatot. Így lesz adu a kezedben, hogy te megpróbáltál mindent.
12/16 A kérdező kommentje:
Valami csoda történt vele, mert abba hagyta. Már kb. 2 hete nem hallottuk csak egy alakalommal, mondjuk akkor éppen vasárnap volt és este fél 9 kor kezdett fúrni. Szerencsére csak 5 percig. De a férjemmel csak pislogtunk egymásra, hogy ez vajon valóban normális?!
2013. jún. 12. 19:35
13/16 anonim válasza:
pillanatragasztó a zárba, az büncselekmény szerintem
14/16 anonim válasza:
A csendháborítás, ill. a közös együttélés szabáylainak notórius megszegése is az.
15/16 anonim válasza:
Ja, jelentheti a jegyzőnél meg a KK-nál csak épp szarnak egy nagyot a fejére...
16/16 Tóthfalúsi Antal válasza:
Én is ugyan eben a cipőben járok. Kezdem közösképviselönél,szabálysértési osztályon, rendőrségen, bíróságon is. Sehol sem álltak az oldalamra sehol nem védtek meg. Ezzel a feletted lakó is tisztában van, hogy nem tudsz csinálni semmit azért csinálja. Csak és kizárólag törvénytelen modszerel lehet őt le állítani. Például a tomfa is jó. Lényeg az hogy jól el kell verni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!