Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hol lehet "neves" bögrét venni?

Hol lehet "neves" bögrét venni?

Figyelt kérdés

Nagymamám születésnapjára szeretnék egy "Legjobb Nagymama" feliratos bögrét.Narancssárga,kerámia bögre.1x már én is kaptam ilyet.

Pesten hol lehet ilyet venni?

Árkád,Sugár vagy hol?

2009. okt. 5. 18:08
 1/8 anonim válasza:
100%
húú én ilyen kis boltokat szinte minden plázában látok ahol van ilyen. még nálunk tatabányán is :D
2009. okt. 5. 18:28
 2/8 anonim ***** válasza:
én is tbányai vagyok:D a tescoban pl van.. ott a butikos résznél.. meg az intersparba is asszem :)
2009. okt. 5. 19:04
 3/8 anonim válasza:
tbányán még a plázába is van :D azt tudom ott énis vettem már van mindeféle :D
2009. okt. 5. 19:16
 4/8 anonim válasza:
Sugár, legfelső szint a sarokban, egy ilyen dísztárgyboltban. Bár elég drágák (kb. 2000 ft)
2009. okt. 5. 20:25
 5/8 anonim ***** válasza:

ja tényleg.. ott a folyosón, lent, nem?:D mármint a vértesben, tb-n

második voltam

2009. okt. 5. 20:36
 6/8 anonim ***** válasza:
printerbe is lehet kapni(: meg igen ott a Tesco-nál kint és ott elég olcsó is.
2009. okt. 5. 21:42
 7/8 anonim ***** válasza:

printkerbe*

bocsiii:D

2009. okt. 5. 21:44
 8/8 anonim válasza:
Westend City Centerben egyedi, fényképes ajándéktárgyak elkészítését vállaljuk akár 10 perc alatt (pólónyomás, flokkolás, hímzés, fényképes bögre ; egérpad készítés, gravírozás, stb. ) Zippo öngyújtók, Parker tollak, Toll szettek, gravírozható ajándéktárgyak színes választéka is megtalálható. Print Studio, aluljáró szint, Niagara tér 14. www. printstudio. hu Borbély György Telefon: 0630/4050365
2011. ápr. 29. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!