Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » SOS! Szegeden melyik boltban...

SOS! Szegeden melyik boltban találok olyan bögrét, amelyre keresztnév is van írva? Elsősorban női neves kéne .

Figyelt kérdés
2010. okt. 23. 10:59
 1/3 anonim ***** válasza:

Jajj jajj!

Ne haragudj hogy nem a kérdésedre válaszolok, de szeretnélek inkább eltanácsolni a neves bögréktől. Sőt, mindenféle keresztnévvel ellátott ajándéktárgytól!

Sok ember azt hiszi, hogy - ugye mert az ajándékozott NEVE van rajta - ez az elképzelhető legszemélyreszólóbb húde exlkuzív baromiszemélyes ajándék. De igazából ez a legkommerszebb szar, amit csak választhat az ember. Ezek a bögrék nem úgy készülnek, hogy "fú most a "szepestarlósi Rádik Pistikének csináljunk egy bögrét", hanem ezek egy végtelen futószalagról jönnek és rohadtul nem EGYEDI ajándék. Mindekinek ilyen van én mindenki utálja.

Ráadásul - ami mégrosszabb - a neves bögre a tökéletes bizonyítvány: "Nem volt semmi ötletem hogy mit vegyek mert nem gondolkoztam eleget, és fantáziám sincs, ezért az utolsó pillanatban vettem egy neves bögrét, mert még azt se tudom, hogy ez milyen tré ajándék."

Bocsánat, ha kicsit radikális voltam, de mindenképpen szeretnélek lebeszélni ;)

2010. okt. 23. 12:43
 2/3 anonim ***** válasza:

Megint én vagyok, visszaolvastam és kicsit erős lett az érvelés; nem akartam leszólni sem az ízlésedet sem az ötleteidet, és nem tehetsz arról sem hogy nem tudod hogy ez nem jó ötlet, de légyszi szerintem inkább próbálj meg valami tényleg egyedit kitalálni, mert a neves bögre csak látszólag személyes, igazából nem az. ;)

Feri voltam, először is, most is :)

2010. okt. 23. 12:47
 3/3 anonim válasza:
Szerintem Eldorádóban vannak ienek...a Kárászon nézz szét!
2010. nov. 5. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!