Hol lehet Pesten neves bögrét venni?
Figyelt kérdés
Tudjátok, olyan egyszerű, sárga, piros vagy kék színű bögre. Tudom, hogy volt már ez a kérdés, de azóta eltelt egy csomó idő, és biztosra szeretnék menni... pl. ahol már egyszer vettem, az a bolt azóta bezárt :(
Szóval valami tuti hely kéne, holnap tudom csak elintézni és nem lesz sok időm, szóval jó lenne célirányosan elindulni :)
Köszi szépen előre is!
2010. dec. 1. 17:33
1/4 anonim válasza:
Sztem szinte mindegyik ajándékboltban találni:) Menj be a plázába ott tuti van az egyik boltban:D
2/4 A kérdező kommentje:
Hát ezaz, ma végigjártam a Westendet és a Mammutot, rákerestem az ajándékboltokra a térképeken és egyszerűen nincs :(
A Nyugati aluljáróban árulnak ilyen bögréket, csak nincs nagy választék és nem volt olyan, ami nekem kell.
Remélem, tud valaki konkrét boltot ajánlani, mert sajna nem lesz időm vaktában keresgélni :(
De köszi a választ :)
2010. dec. 1. 18:01
3/4 A kérdező kommentje:
Mármint nem csak rákerestem, hanem be is mentem mindegyikbe... :D
2010. dec. 1. 18:13
4/4 anonim válasza:
Westend City Centerben egyedi, fényképes ajándéktárgyak elkészítését vállaljuk akár 10 perc alatt (pólónyomás, flokkolás, hímzés, fényképes bögre ; egérpad készítés, gravírozás, stb. ) Zippo öngyújtók, Parker tollak, Toll szettek, gravírozható ajándéktárgyak színes választéka is megtalálható. Print Studio, aluljáró szint, Niagara tér 14. www. printstudio. hu Borbély György Telefon: 0630/4050365
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!