Mit tehetek ha kiakar tenni a tulaj az albérletből, csak mert be jelentettem hogy kiakarunk költözni és nem fizetek albérleti dijjat, hanem ahogy szóban megállapodtunk lelakjuk a felujitási költségünket amit a lakásra költöttünk?
Mi az, hogy szívességből laktok ott?
Ha nincs róla szerződés semmit nem ér az, hogy szóba mibe állapodtatok meg.
Ha nèzel hìradót akkor tudhatod, hogy nem rakhat ki csak úgy ha van róla papírotok.
Megmondod, hogy nem mentek el amìg az árat le nem laktátok, mit tud csinálni? Feljelent? Akkor nagy szarban lesz...ezt valószìnû õ is tudja ès csak a ti fèlelmetekre hajaz. Remèlem volt annyi eszetek hogy a felújìtás költsègeirõl számlát raktatok el, de ha nem akkor is ugyanaz a helyzet. Mond meg neki nyugodtan, hogy ha kirak akkor bejelented ès tanút is hozol.
Hát eléggé érdekes a szitu, az tuti.
Ha nem nagyon titok, elárulod, hogy mennyibe volt a felújítás?
Nem vagyok jogász, ügyvéd...ilyesmi, de mivel 2féle szerződést is írtatok, szerintem titeket is megbüntethetnek.
Ha megvan rá a pénzetek, hogy akár már holnap elköltözzetek, tegyétek. Egy ilyen haragos viszony nagyon tönkre tudja vágni akár a párkapcsolatot és az egészséget is.
Állítsátok vissza az eredeti állapotra a kéglit. Verjétek le a vakolatot, rakjátok vissza a régi wcdeszkát...
Azért íratott két szerződést, mert az egyik (a bérleti szerződés) alapján rajtatok akar pénzt követelni, a másik (a szívességi használat) alapján meg az adóhivatal előtt akar hótisztának tűnni. Az észkombájn mindkettőről papírt is írt, így egyértelműen rá lehet bizonyítani a csalást. A bérbeadás szívességi lakáshasználatnak álcázása nem egyszerű adóhiány, hanem az adózás rendjének megsértése bűncselekmény.
Nyugodt lehetsz benne, hogy ilyen bűnlajstrommal nem fog a hatóságokhoz fordulni. Ne hagyd magad kitenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!