21/25 anonim válasza:
És hangsúlyoznám azt is, amit már leírtam, hogy ki nem állhatom a cigányokat.
22/25 anonim válasza:
A félvérekre én is többségében akként tekintek. Persze az ilyen negyed- meg nyolcadcigányokat már nem tekintem annak, szerintem azokon nem is látszik, max a felmenőin. Aki ténylegesen cigány, szerintem is 800 000 körül mozog.
23/25 Kiraly Samu válasza:
Orületes tempóban szaporodnak. Pulya pulya hátán. Vedelik az alkoholt, cigarettáznak és gyártják a kölyköket. Szerintem durván 8OO OOO a számuk. Még a miniszterelnök és az államelnök is az. A probléma akut és többszáz év óta megoldatlan. Megtagadják a munkát és az asszimilációt.
24/25 anonim válasza:
És is 500 000-ről tudok
És sajnos vannak is ennyien, de a másfél millió az azért lehetetlen csak azért tűnnek többnek mint amennyien vannak, mert a magyar otthon ül és mondjuk piheni ki a munka fáradalmait vagy fiatalabb korosztály gépezik, netezik, ps-ezik így őket nem látod a városban/faluban ,de a romák (vagy a lepusztult magyar lakosság) mennek a segílyí vagy a fiatalabbak bandáznak, összevissza járkálnak így őket látja az aki az utcán megy ezért tűnnek többnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!