Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Magyarországon jelenleg kb...

Magyarországon jelenleg kb mennyi cigány lakik?

Figyelt kérdés

2013. máj. 24. 22:02
1 2 3
 11/25 anonim válasza:
81%
Túl sok és egyre több.
2013. máj. 25. 22:54
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Úgy néz ki, alulbecsültem a számukat a "300 ezerrel".

Akkor olyan 800 ezerre tippelnék, de az lenne a legjobb, ha egy se lenne.

2013. máj. 26. 12:05
 13/25 anonim ***** válasza:
Egy-másfél millió között lehet. Bárhová megyek, 5 felnőtt közül gyakran egy biztosan cigány, vagy részben az. A kisgyerekek között meg még nagyobb ez az arány. Nem az a kérdés hogy most mennyi cigány lakik Magyarországon, hanem hogy 10-20 év múlva mennyi lesz a demográfiai robbanásuk által.
2013. jún. 4. 20:24
 14/25 anonim válasza:
800 000 biztosan. De rengeteg a félvér, meg ki tudja hanyad részű cigány is, ők is elég sokan vannak.
2013. jún. 23. 00:31
 15/25 anonim ***** válasza:
De hogy lenne csupán 800 000 a létszámuk, ha országszerte rettegnek tőlük a vidéki falvakban? Meg a városi erőszakos bűnözés is nagyrészt az ő számlájukra írható. Természetesen nem mind ilyen közülük, de a bűnözésre hajlamosabbak, és ez így van az egész világon. Kizárt hogy kb. 10x kevesebben lennének, mint a magyarok.
2013. jún. 23. 12:18
 16/25 anonim válasza:
Hát igen, sajnos igazad lehet. Meg belegondolva rengeteg olyan embert látok(munkahelyen is) akiről csak sejtem,hogy van benne vonó, és vannak olyanok is, akiken meg nem is látszik, és mégis cigány. Szóval nem akarom elinni, de lehet ez a szám akár kétmillió közeli is, ezeket a keverteket beleszámítva.
2013. jún. 23. 21:20
 17/25 anonim ***** válasza:

A keverteket nem feltétenül kell nézni, mert valamelyik ősük ugye nem cigány volt, így élhetnek magyarként is.

800 ezer biztos van, aki tényleg gypsy, vagy akként él.

Ki nem állhatom őket, jobb lenne, ha egy sem lenne.

2013. jún. 23. 23:23
 18/25 anonim ***** válasza:
Persze, ha úgy kevert, hogy pl. anyja magyar, apja cigány, vagyis félcigány, akkor én is cigányként tekintek rájuk az esetek többségében, bár ilyen esetekben nem lehet mindig biztosra menni, mert ha az adott félcigányon nem látszódik meg igazán származása, és magyartudatú, akkor magyarként tekintek rá.
2013. jún. 23. 23:30
 19/25 anonim ***** válasza:
*én is cigányként tekintek rájuk alatt az értem, hogy cigányoknak nézem az illetőket.
2013. jún. 23. 23:32
 20/25 anonim ***** válasza:

Összegezve:

A keverteket nem feltétenül kell nézni, mert valamelyik ősük ugye nem cigány volt, így élhetnek magyarként is.

800 ezer biztos van, aki tényleg gypsy, vagy akként él.

Ki nem állhatom őket, jobb lenne, ha egy sem lenne.

Persze, ha úgy kevert, hogy pl. anyja magyar, apja cigány, vagyis félcigány, akkor én is cigányként tekintek rájuk az esetek többségében, bár ilyen esetekben nem lehet mindig biztosra menni, mert ha az adott félcigányon nem látszódik meg igazán származása, és magyartudatú, akkor magyarként tekintek rá.

*én is cigányként tekintek rájuk alatt az értem, hogy cigányoknak nézem az illetőket.

2013. jún. 23. 23:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!