Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ma este leütöttünk egy csótány...

Ma este leütöttünk egy csótányt a konyhában. Lehetséges, hogy találkozom még csótánnyal a lakásban?

Figyelt kérdés
Egy szép, felújított albérletben élünk közel egy hónapja, és ma találtam egyet. Szeretünk szellőztetni, anélkül megőrülnék. Lehet, hogy bemászott az ablakon? Elszaporodhat, ha teljesen egyedül volt ez a dög?
2009. szept. 27. 22:10
1 2
 11/15 anonim válasza:

4.7.=ismét

Én ugyanezt csináltam.amúgy sem hagytam elő soha semmit,és felmostam napjába aztán mikor láttam egyet, naponta többször mostam fel,majdnem rámentem mást nem csináltam csak takarítottam plusz a gyerekeket rendeztem,alig várom h elköltözzünk innen.Azóta láttál?Én nem, de nem is akarok,nagyon félek.Nem is tudtam h ilyen létezik a mai világba,panelba csótányok.nem tudtam róla.:(:(:(amikor beköltöztünk tavaly,mi is így voltunk h egy hónap után láttunk egy darabot,de le volt gyengülve ,mert mi már akkor kezdtük az írtást,ugyanis szólt a szomszéd,h érdemes.Én még akkor is azt gondoltam h csak azért érdemes,h fent tartsuk a csótányMENTESSÉGET!!!Aztán kiderült dehogy!Másnál meg nyüzsög,mit ér az én védelmem????!!Kitartás!!Nem könnyű:(:(:(:(:(Rettegek én is minden nap!:(:(:(:(

2009. szept. 29. 09:49
 12/15 anonim válasza:
Megint én előző vagyok.A csövekhez tegyél bio csótány csapdát,nekünk is szúnyoghálós a szellőző,de a kád mellett a szerelőnyíláson is átjöhet a mosógató alatt szoktak a csöveknél ami bemegy a falba,wc tartály mögött is előjön szóval bárhol4Mondtam már sok pénz kell hozzá h hézagmentesíts!purhab és sziloplast!+ méreg,hogy távol tartsd vagy kinyiffanyjon ha betéved!
2009. szept. 29. 09:53
 13/15 A kérdező kommentje:

Azóta nem láttam egyet sem, de nem is akarok. Leszúnyoghálóztam a szellőzőket.

Érdekes a dolog egyébként, már másnap lementünk panaszkodni a házmesterhez, és érdeklődtünk, hogy hogy volt-e már ilyen panasz korábban, és azt mondta, hogy NEM! :o

Rendszeresen jár ide rovarirtó, és behinti valami porral a szemétledobókat, a legalsó szintet, a szeméttárolót, a szellőzőkkel is foglalkozik, de hát ugye a többi, mármint a lakások az a lakók dolga tisztán tartani, de a főbérlőnknek sem volt ilyenre panasza, amikor még itt laktak, szóval igencsak érdekes a dolog...

Viszont a felettünk lakók fura szerzetek. Nem ismerem őket, csak annyit tudok róluk, hogy három gyerekes albérlő család, és képesek hajnali egykor is ordítozni egymással, és a gyerekekkel.

Nem is fektetik le őket időben. Van úgy, hogy éjfélkor is rohangálnak a fejünk felett, miközben nekem pihennem kell, mert dolgozom másnap, de nem is ez zavarna ám...

Hanem PONT hogy belőlük nézem ki, hogy koszosak, vagy igénytelenek lennének. Néha kiabálnak ki az anlakon az utcára (tizedik emeletről!!!). - Kellemes...

Szó ami szó: ha meglátnék még egy csótányt, azt hiszem, következő hónapban szedném a sátorfámat...

2009. szept. 29. 19:06
 14/15 anonim ***** válasza:

Sajnos az előzőeknek igazuk van :( Pont a napokban volt Discoveryn szó róluk. Elég suttyó állatkák, és nehezen értik meg, hogy nincs meghívójuk. Azzal nagyon sokat javíthatsz, ha:

MINDENT elhúzogatsz a helyéről és erős szerrel felmosol.

Mindig felmosol/felsepersz/porszívózol! Ha nincs kaja, a csótány se fog elszaporodni :)

2009. szept. 30. 23:04
 15/15 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Ha azóta se láttál, reménykedj, hogy tényleg csak letévedt a szomszédtól! Tiszta lakást nem szeretik, szóval nem fognak téged szeretni :D Gondolom, nem is bánod ;)

Nálunk sose volt. Anyám közveszély a felmosóval, bogár legyen az ízeltlábán, ami túléli a razziáit...

Báár, suliban meg foci öltözőben többször találkoztam csótánnyal. Azóta is gyönyörű véleménnyel vagyok mindkét helyről... Tesit csak így hívtuk: Csótányroppanó-óra.

2009. szept. 30. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!