Ma este leütöttünk egy csótányt a konyhában. Lehetséges, hogy találkozom még csótánnyal a lakásban?
Nem akarlak elkeseríteni, de nem valószínű hogy az ablakon jött volna be. És valószínűleg nem volt egyedü, ott vannak még a haverjai. Inkább éjszakai életet élnek, nappal lapítanak valahol.
Ha még találkozol velük, megondolandó hogy hívj szakembert, nem könnyű kiírtani őket.
Szia! Ahol egy van, ott a többi is. Sajnos tapasztalat, nálunk is volt. Éjjel még a kartondobozt is megrágták, hallani lehetett...
Kértünk zselés írtást 3 havonta 1000ft-ért és soha többet nem találkoztunk velük a 4 év alatt.
Valszeg szomszédtól talált be!
Vegyél a DM-ben Bábolna csótánycsapdát s megtudod van-e még.
Ha van egyedül tőlük (Bábolna) érdemes rendelni gélezést.
van az zselés irtószer, ilyen kis barna pöttyöket tesz a csávó az ajtófélfákra, és az ablakkeretekre. na, az állítólag nagyon hatásos, igaz mi nem panelban lakunk, hanem gázfűtéses tégla társasházban. eddig még eggyel sem találkoztam. viszont hallottam olyat, h pesti, polgári, régi építésű lakásban is megjelentek...
keress fel irtócégeket, és kérdezd meg, h dolgoznak-e ezzel a technológiával. hívd ki őket, nem drága, és nagyon megéri.
Ma este szúnyoghálózom a szellőzőket a fürdőben és a konyhában is. Mindent gondosan elmosogatok magam után, kajamaradék nem a konyhai szemétbe, hanem azonnal a szemétledobóba megy (zacsiban), vagy természetesen a WC-be.
Étvágyam tegnap este óta = a nullával... :(
Ma kb hatodszor mostam fel... már nem is tudom, miért csinálom, csak csinálom és kész...
K.rvára félek a bogaraktól...
Ez normális? Mármint ez a fokú félelem?
Kissé kibuktam.
Addig nem megyek ma aludni, amíg fel nem szerelem azt a szúnyoghálót...
Pfff....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!