Milyen Fóton az élet?
Hát... ha nem is nyócker, de nem ajánlatos a központba költözni. Közlekedés, bevásárlás... Az rendben van. Bűnözés... Azon van mit fejleszteni, de ne aggódj, van normál része is. Nem javasolt utcák/terek? Hááááát... Ne a főút mellé... És a belőle ágazó utcákba se!
Iskolákból millióegy van, óvodából is, bölcsiből is pár, postából én egyet ismerek, itt egy buszállomás, csomó cukrászda, 2-3 db orvosi rendelő...
A cigányok nem bántanak, ha nem a főút mellé építesz házat. Sétálj ott, nézz körül, szentelj neki pár napo.
És az Artézi-kútnál, a templomok (négy felekezet) körül, és a Rózsadomb környékén laknék.
Egy valamit: a Szent Benedek utcai társasház-csoportot messziről kerüld el!
Tóból egy van, gyönyörű környezetben a Károlyi-kastély kertjében; Természet-védelmi terület is van itt, a Somlyó, éttermek, jó kaja-pia stb...
Végülis egész jó.
Szerintem az előző válaszolok nem Fótiak.
Én Fóton élek 15 éve sohasem kötöttek belém. Lehet Fót nem egy Dunakeszi,Budakalász stílus de mindenki ismer mindenkit.
,,Ez a város ahol élek itt a tények kemények. Fót a hazám, Fót a bölcsőd és Fót a koporsód kiegészít téged mint zsákot a fót."
Nagyjából ez elmond mindent. https://www.youtube.com/watch?v=ri7PGb1nL7w
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!