Szeretnék hamarosan szagelszívót a lakásba, viszont nem olyat, amit ki kell vezetni a szabadba, hanem szűrőset/betéteset. Létezik ilyen? Kb milyen árkategóriában? Házilag megoldható a felszerelése?
Majdnem minden szagelszívó olyan, hogy ha akarod, kikötöd, ha akarod, szűrőbetéttel használod.
Az enyém is ilyen, kb. 15 ezer Ft volt, de szerintem lehet kapni olcsóbban is. A felszerelése abból állt, hogy 8 csavarral felcsavaroztam a szekrény aljára, nem nagy ügy :D
Mondjuk nekem nem jött be szűrővel, az a tuti, ha ki van vezetve. De a semminél a szűrő is jobb.
Szinte mindegyik kül és beltéri funkcióval ellátott-ha beltéri üzemmódba használod csak egy szénszűrő kell bele és el kell zárni egy csappantyút.
Viszont semmi értelme a beltéri üzemmódnak a párát nemhogy visszanyomja hanem még szét is fújja a szagoknak pedig alig felét képes kiszűrni és napi használat esetén havonta vehetsz bele több ezer forintos szénszűrőt a zsírszűrő mellé.
Ezzel szemben a kivezetett kültéri üzemmódban az összes párár elszívja és kifújja a konyhából valamint a szagoknak is a jókora részét kifújja.És ilyen esetben drága szénszűrő sem kell bele csak zsírszűrő ami napi használat mellett 3-6 hónapig bírja!
Külsős-belsős elszívót 8-9 ezer forintól kapsz normál kivitelben a kürtős kivitel 20 000 Ft fölött kezdődik.
Szia! Igen, vettünk, végül ki is vezettük. Nem nagy teljesítményű, de arra amire nekünk kell megfelel.
Ez az egyébként: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!