Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Miért remeg a fűnyíróm? nem...

Miért remeg a fűnyíróm? nem igazán értek a motorjához, de valami talán elmozdult benne.

Figyelt kérdés
Az úgy kezdődött hogy nem vettem észre egy kiálló fatörzset,és rámentem.Nagy csattanást hallottam és lefulladt.Ezután újra elindult de annyira remegett az egész gép hogy nem mertem tovább működtetni.Szó szerint rázkódik,és furcsa erősebb hangja van!

2013. ápr. 20. 23:09
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Na most meg nem mondom hirtelen, de az az alkatrész, ami körbe forog és rajta vannak a kések az eldeformálódott.

Emiatt remeg be maga a motor.

Ne használd, vidd el szerelőhöz!!!

Pár ezer forintos tétel, legalábbis nekem 15 ezerbe új kipufogótól kezdve újra bovdenezte na meg persze ezt a szart kicserélte meg új kések meg már nem is tudom.

2013. ápr. 21. 00:24
 2/4 anonim ***** válasza:

Eldeformálódott a kés és a forgási energia miatt rázza a gépet.Balesetveszélyes mert az erős rázkódástól letörhet valami és kirepülhet belőle és a motort is megviseli ezért semmiképpen ne használd így!

1000-1500 Ft egy új kés vegyél rá és cseréld ki-ehhez még szervíz sem kell hiszen csak egy-két csavart kell kivenni a régit le és az újat fel tenni ami 10 perc.

2013. ápr. 21. 07:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát ez szétnyekkent. Nagygenerál szag terjeng.
2013. ápr. 21. 12:25
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.Van másik késem,meg pár alkatrész,majd felteszem azokat,és ha nem jobb akkor viszem szerelőhöz!

Hali

2013. ápr. 21. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!