Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Elmozdult a csapos korona?

Jupsz kérdése:

Elmozdult a csapos korona?

Figyelt kérdés
Bal felső kettes fogam gyökerébe csapot tettek és arra cirkónium koronát. Mikor feltették jónak tűnt, igaz kicsit furának, idegennek tűnt, de gondoltam azért, mert ugye egy korona kicsit vaskosabb, mint az igazi fog. Néhányszor arra ébredtem, hogy fáj az a fogam. Nem fogfájás szerűen, hanem attól, hogy összeszorítottam álmomban a fogamat. Ez pár napja megszűnt, az idegen érzéssel együtt. Mintha a helyére "ment" volna az a fog. Ellenben úgy látom, mintha nem lenne stabil. Lejöhet a korona, esetleg a csap lazult ki? 23-ra van időpontom a dokihoz, addig valakinek ötlete?

2013. ápr. 13. 12:51
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha a csap lazul ki attól nem mozog a fogad, de a korona ragasztása elengedhetett, vagy a fog mozog, jobb ha elmész előbb megnézetni.
2013. ápr. 13. 15:29
 2/2 A kérdező kommentje:
Minimális mozgást látok, ha az ujjammal megmozgatom. Ha a korona ragasztása engedett el, azt újra tudják ragasztani, nem kell új korona, ugye?
2013. ápr. 20. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!