Szerintetek betörés esetén hol van az a hely a lakásban, ahol a betörő biztosan nem keresne értékeket, még ha több ideje is lenne keresgélni?
rokonomhoz betörtek, és a teljes kamra tartalmát középre dobálták a kőre
Nem idő feltúrni a kajákat!
jó kérdés :) sztem a legbiztonságosabb helyen egy bank páncéltermében, egy széfben van. igaz, ez bérleti díjas, de garantált, h nem viszik el.
vannak falba, ill. bútorba szerelhető széfek is, amiben otthon tudod tárolni a pénzt, ékszert. ha félteném ezeket, és fenyegetne a betörés veszélye, akkor vennék valami ilyesmit.
inkább egy ilyen egyszeri kiadás, mintsem dugdossam a lóvét meg a fuxot jobbra-balra, aztán a végén már én sem tudom hol van :)
így nyugodtan aludnék, utazhatnék. persze egy jó lakásbiztosítást is érdemes emellé kötni, hiszen ha minden kötél szakad, akkor az térít betörés esetére.
nem szeretem az ilyen tutinak mondott ötleteket, talán épp egy betörő osztogatja :P
Köszi a válaszokat!
Azért voltam kiváncsi, hogy már mire gondol, mert egy zártechnológiai oldalon olvastam, hogy a hűtőszekrényben általában pont keresik, meg a bútorok szövetében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!