Miért álmodom mostanában azt, hogy betörnek hozzánk? Nagyon félelmetes.
Figyelt kérdés
2012. nov. 16. 21:15
1/11 anonim válasza:
Mert be fognak törni hozzátok. (Ezt akarod hallani, mi?)
2/11 A kérdező kommentje:
Nem, nem akarom. De most komolyan. Miért vannak ilyen álmaim? Jövőbe látás vagy csak egy fóbia? Vagy valami egészen más?
2012. nov. 16. 21:42
3/11 anonim válasza:
Mivel jövőbe látás nem létezik, ezért valószínűleg fóbia.
4/11 anonim válasza:
Valószínűleg mert eszedbejutott egyszer, hogy jaj, mi lenne, ha betörnének hozzánk. Vagy betörős filmet néztél, betörős hírt láttál, bármi.
Aznap ezzel álmodtál, másnap rágtad magad rajta, ezért megint ezzel álmodtál...
5/11 anonim válasza:
Mivel fóbia nem létezik, ezért valószínűleg jövőbe látás.
6/11 A kérdező kommentje:
Nem néztem semmilyen betörős filmet, se hírt... Még csak eszembe se jutott az 1. ilyen álmomig.
2012. nov. 16. 23:19
7/11 anonim válasza:
Akkor meg egyszerűen ezzel álmodtál.
Én tegnap egy zsiráffal álmodtam. Na és?
8/11 prettygirldk válasza:
Néha az ember vhogyan megérzi, hogy mi fog vele történni.. azt ajánlom, hogy mindenre készülj fel.
9/11 anonim válasza:
Vártam már, hogy mikor jön egy ilyen idióta válasz. Ennek a kijelentésednek milyen alapja van?
10/11 anonim válasza:
Szerintem csak szimplàn nem érzed magad biztonságban, azért álmodod. Mert mindenhol azt làtni, milyen sok bűntény történik, tudat alatt elkezdtél aggódni, és ennek egyenes következménye ez az àlom. A màsik lehetőség, hogy valakit bizalmadba engedtél és àtvert. Ugye itt a hàz a jelképe a bizalmi zónàdnak. Történt ilyesmi veled mostansàg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!