Miért turkálnak a lomtalanításkor látszólag jól öltözött, nem szegény emberek?
Azt megértem, hogy szegény emberek, hajléktalanok, lomis cigányok jönnek és feltúrják a lomtalanításkor a szemétkupacot, de az miért van, hogy jön valaki egy vadonatúj kocsival, (állapotból, típusból és rendszámból következtetve) és kiszáll turkálni, kiszed egy kabátot meg farmert egy kidobott nylon zacskóból, beteszi a kocsiba és tovább hajt. Ugyanitt megáll két ember két külön autóval, totálisan jól öltözött 50-es férfiak, és szétszednek egy sza*r*rá ázott szekrény oldalsó falécét, ami semmire sem jó.
Ugyanitt sétál egy szintén kifogástalanul öltözött 50-es figura és bemegy a szemét közepébe és piszkálgatja a lábfejével a szemétkupacot, hogy mit talál.
Na most nem nézegettem egész nap, csak párszor 1-2 percre kikönyököltem levegőzni, és furcsálltam, hogy látszólag jól öltözött emberek tök feleslegesen túrják fel a szemétkupacot, ráadásul úgy, hogy mellette másfél napja odaköltöztek a kocsijukkal a lomis cigányok, akik már amúgy is "leraboltak" mindent, feltúrtak mindent, mert amikor valaki kidob valamit, arra azonnal rárepülnek.
Magyarul érték nyilván nincs már a szeméthalomban, de mégis normálisnak tűnő emberek, mennek és turkálnak. Miért?
" Feltúrt mindent, majd egy nylonban megtalálta a kabátot és farmert."
Talán a családból valaki azt hitte hogy az is kidobandó, és levitte. Láttam már olyat, hogy egy srác kétségbeesetten keresett valamit, amit újonnan vett de a lommal teli szatyrokkal véletlenül összefogva kidobta az apja!
Kedves Előző!
A szennyezés nem az e-hulladék égetésekor keletkezik. Arra ott van tucatnyi szűrő és katalizátor, amik után közel tiszta levegő távozik az égetőműből.
A gyártás viszont már egész más. A nyersanyagok feldolgozása, szállítása, a gyárak működtetése mind külön-külön is nagyobb szennyezéssel jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!