Csibebogi kérdése:
Mit tegyek ha a pókok elözönlöttek?
Figyelt kérdés
Ma este is rossz érzésem támadt, felnéztem a falra és ott közeledett felém. Az a kis sárga. Egy fa rajztáblával együtt ledobtam a földre. Azt később megnéztem ott volt egy. Megint közeledett akk lenyomtam a táblával. Aztán felnézek és egy másik bámult rám a szép szemeivel. Arra rátettem egy dobozt. Majd reggel.... Amíg figyeltem,hogy ki tud-e jönni (nem). Egy másik szépség szaladt fel a lábamon. :S2013. ápr. 13. 03:56
1/1 dáá válasza:
Az üzletekben lehet venni ilyen bogár-, pókirtó szereket. Befújod a lakást, kimész s aztán pár órát vársz. Kész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!