Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Pókiszonyom van, hogy előzhetn...

Pókiszonyom van, hogy előzhetném meg, hogy odajöjjenek hozzám a pókok?

Figyelt kérdés

már gondoltam arra, hogy az ágyam mellett a falat körbelégypapírozom és akkor ugye beleragadnak és nem másznak rá. tényleg pókfóbiám van. ráz a hideg ha látok egyet és sírok nagyon rossz. mostanában jönnek be. most szedtek le egy óriásit a szobánkból és nem merek aludni :s ilyenkor mindig addig fent vagyok ameddig el nem nyom az álom.

rettegek tőlük!

hogy védekezhetnék ellenük?

2011. máj. 27. 21:34
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:

Nagytakarítás évente kétszer!

(Az olyan, hogy mindent kiviszel a szobából, majd pókhálózod a plafont,falat, kiporszívózol, ablakokat ajótkat és azok zugait is bő tisztítószeres vízzel lemosol... Aztán mindent lemosva viszel vissza. És hetente porszívózol alaposan!

2011. máj. 27. 21:40
 2/30 A kérdező kommentje:
ez amit írtál mindig megvan..mégis bejönnek én meg nem tudok hova menekülni :(
2011. máj. 27. 21:44
 3/30 anonim ***** válasza:
lehet kapni elektromos bogárriasztót, amitől a pókok is eltakarodnak állítólag. esetleg azt megpróbálhatod. az még az egerek, meg minden szar ellen is jó állítólag. azt már hallottam, hogy az egeret tényleg elűzi,a többiről nem hallottam tapasztalatot.
2011. máj. 27. 21:44
 4/30 anonim válasza:
Ha minden héten is takarítasz,a pókok akkor is megjelennek!Amúgy én se szeretem őket,régen szabályosan síkitófrászt kaptam tőlük,ma már azért elviselem őket,de felettébb érdekes,hogy mindig az én szobám van tele velük,és mindig csak én találkozom velük a lakásban is.:))
2011. máj. 27. 21:45
 5/30 anonim ***** válasza:

Régen én is sikitottam, ha megláttam egyet. De mióta érzelmi biztonságban élek (járok valakivel)azóta elmúlt a félelmem. Ezt erre tudom visszavezetni.

Ja és még valami segít, ha lekapod a papucsod és addig vered a pókot amig el nem múlik a félelmed, ez segít abban, hogy ne félj legközelebb annyira.

2011. máj. 27. 21:54
 6/30 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, akkor tegyél a földre ágy alá, szerény mögé, hasonló rejtett helyekre ragacsos papírt, tegyél a közepébe csalinak néhány döglött rovart amit megesz a pók (pl légy), és előbb utóbb tele lesz, s cseréled.
2011. máj. 27. 21:57
 7/30 anonim ***** válasza:
szekrény mögé
2011. máj. 27. 21:57
 8/30 A kérdező kommentje:

az a baj hogy én leütni se merem a pókokat :S

múltkor le akartam porszívózni egyet a falról és nem mertem :S

ja nekem is van barátom :) és vele biztonságban érzem magam...csak nem élek még vele...:/

2011. máj. 27. 22:05
 9/30 anonim ***** válasza:

Akkor már a plafonra is rakj légypapírt, mert a pókok leginkább felülről szeretnek lesni,támadni, zuhanni...

Hiába a takarítás.Nem minden pók olyan, hogy hálót sző a sarokba és ott is marad.Ha meglátod, üsd le, vagy tarts pók százlábút, az állítólag levadássza.

2011. máj. 27. 22:07
 10/30 anonim ***** válasza:
Nyugodtan leporszívózhatod,nem dugul el a porszívócső, ha nem túl nagy apók.
2011. máj. 27. 22:09
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!