Pókiszonyom van, hogy előzhetném meg, hogy odajöjjenek hozzám a pókok?
már gondoltam arra, hogy az ágyam mellett a falat körbelégypapírozom és akkor ugye beleragadnak és nem másznak rá. tényleg pókfóbiám van. ráz a hideg ha látok egyet és sírok nagyon rossz. mostanában jönnek be. most szedtek le egy óriásit a szobánkból és nem merek aludni :s ilyenkor mindig addig fent vagyok ameddig el nem nyom az álom.
rettegek tőlük!
hogy védekezhetnék ellenük?
Regen en sem mertem leporszivozni oket azt latnotok kellett volna:D
Beporszivoztam, eldobtam a porszivocsot es sikitva rohantam anya utan:D:D
Nagyon vicces voltam, igy visszagondolva.
Most lehet, hogy hulyenek fogtok nezni, de akkor mult el valamelyest a pokfobiam, amikor a batyam madarpokot vett, hogy infarktust hozzon ram:)
De beszivta, mert valamiert teljesen megragadott szerencsetlen allat:D
Egesz nap simiztem, a tenyeremen maszkalt.
Most mar sajnos ezt nem tehetem meg, mert a nagyon okos batyam allandoan hergelte es tok agressziv lett...meg amugy sem lakom otthon.
Szegeny pok:/
Most megint hulyenek fogtok nezni, de a kaszaspoktok meg most is felek:D:D
Kisebbeket fogtam mar meg, de nem megy:D
Nekem leginkabb az a gondom veluk, hogy csak labakbol allnak, olyan kis gusztustalanok szegenyek:)
Ezert is segitett a madarpok, nagytestu, nem csak labak
..
Es olyan selymes:)
Szoval amire ki akartam lyukadni: elobb-utobb szembe kell nezni a felelmeinkkel, es rajossz, hogy teljesen artalmatlan allatok(na nem a fekete ozvegy :D)
Szep meg nem lehet mindenki igaz-e?:)
Szoval ne itelj kulso alapjan:)
20/L
Na most képzeljetek el engem, ahogy alszom...és arra ébredek, hogy valami nekivágódik az arcomnak, és k*rva gyorsan elkezd szaladni az arcomon....
Én férfi vagyok, de bevallom, kb. 0,001 ezredmásodperc alatt ugrottam is ki...
Átforgatom az ágyat-sehol semmi..., de biztos voltam benne, h. az a k*rva pók valahol ott van....Ja az átforgatást úgy értsétek, hogy én is kb. 2 ujjal, 5 méterről, rémülten, hogy mikor ugrik rám valahonnét...
Aztán megláttam a földön rohanni...kb. 4cm-es kib*szott nagy, undorító fekete..., és 2 mp előtte az arcomra esett... Papucs...ütöm, nem döglik meg..., és fut a szegélyléc alá...!!! Nab*zzmeg, mondanom sem kell, nem aludtam vissza - ráadásul a lába még ki is lógott a szegélyléc alól...
Valaki látott volna: egy igazi férfi, falfehér arcal, egy szál f*szban (mert meztelenül alszom), kezében egy papuccsal, hajnali 2-kor egy szegélylécet bámul meredten...
Másnap csak úgy végiggondoltam, h. ezzel az erővel akár a számba, v. fülembe is eshetett volna... brrrrr.... :-/
Halottam olyanról, hogy van akinek belemásznak a fülébe, és ott akár petéket is lerakhatnak...(és nem afrikai országról beszélünk).... :-o
Előző vagyok: másik történetem... Netezek, k*rva sötétben...és egyszercsak végigfut valami a kezemnél a billentyűzeten...
nah...olyan k*rva gyorsan sem pattant még fel senki gép elől...é- szintén egy kib*szott csúnya dög...
...de volt olyan is, amikor láttam, hogy mászik át épp egy a kulcslyukon... brrr...:-/
Van két lehetőség , mindegyikhez kell egy dunsztosüveg.
1. Kisebb dunsztosüvegbe - megkérsz valakit - tegyél egy pókot, úgy , hogy ne tudjon kiszökni. ( a pók ) Tedd le jó messze és nézegesd... Aztán közelebb...közelebb.. Lehet -sőt bizti - hogy egyszercsak kezedbe is fogod majd az üveget...és...és nem esz meg a pók! Ezután már csak tréningezni kell...
2. Na ehhez kell egy nagyobb dunsztosüveg, amibe te ülsz, és megkéred a pókot hogy jöjjön egyre közelebb ....
Üdv
Kárókatona
Nekem is voltak érdekes eseteim...
Egy éjjel, lefekvés után, sokszor éreztem, hogy valami alig érezhetően, csikizi a lábamat.Ilyen már előfordult, máskor is, gondoltam, a takaró, vagy a hálóruhám alja piszkurálja a lábszáram.Néha megvakartam, aztán elmúlt az érzés, vagy távolabb éreztem.Nem nagyon törődtem vele, elaludtam.Aztán reggel, miközben beágyaztam, megláttam a lepedőn egy palacsintává lapított, nagy, barna, ronda dögöt.Nos, az csikizhetett engem, ahogy össze-vissza mászkált a lábamon .De pórul járt, mert kilapítottam, mint egy elefánt.
Másik eset:
Feküdtem az ágyban és tévét néztem, egyszer csak látom, hogy megjelenik a képernyőn egy túlméretezett nyolclábú.Hogy a francba kerül ez a képbe?-gondoltam magamban.De hamar rájöttem, hogy nem a képben van, hanem nagyjából a fejem felett ereszkedik .Az utolsó pillanatban ugrottam ki alóla.
Látod, túl lehet élni az ilyen találkozásokat, még ha nem is kellemes.Csak 1-2 pók van, ami valóban veszélyes lehet, de ezek ritkán kerülnek a lakásba, elég azoktól félni,de ha lefújod méreggel, vagy nagyot csapsz rá egy kemény papuccsal, akkor nagyon valószínű, hogy te győzöl.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!