Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Pókiszonyom van, hogy előzhetn...

Pókiszonyom van, hogy előzhetném meg, hogy odajöjjenek hozzám a pókok?

Figyelt kérdés

már gondoltam arra, hogy az ágyam mellett a falat körbelégypapírozom és akkor ugye beleragadnak és nem másznak rá. tényleg pókfóbiám van. ráz a hideg ha látok egyet és sírok nagyon rossz. mostanában jönnek be. most szedtek le egy óriásit a szobánkból és nem merek aludni :s ilyenkor mindig addig fent vagyok ameddig el nem nyom az álom.

rettegek tőlük!

hogy védekezhetnék ellenük?

2011. máj. 27. 21:34
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
azért nem mertem mert elképzeltem hogy ráugrik a porszívó csövére, végigcsúszik rajta és ott van a fejemen :S:S:S
2011. máj. 27. 22:11
 12/30 anonim ***** válasza:
Hát, igen, a pókok nagyon trükkösek tudnak lenni,ha emberre vadásznak.Hát, nem tudok jobb megoldást, talán valami teljes testet takaró védőfelszerelés kellene.Vagy vannak ilyen ágy köré/fölé szerelhető hálók, olyan fátyol szerű, de lehet, hogy abba meg alulról mászna bele?
2011. máj. 27. 22:16
 13/30 anonim ***** válasza:
22:16 nem semmi vagy!
2011. máj. 27. 22:20
 14/30 anonim ***** válasza:
pókszázlábút tartani?! az még undorítóbb ocsmányabb dög. és rosszabb mint a pók mert ISZONYAT gyorsak! egyáltalá hogyan lehet pókszázlábút tartani? nálunk most egy hónap alatt 3 ilyen volt, hát én se merek aludni. eddig féltem a póktól, azt hittem nincs annál rosszabb, míg meg nem láttam ezeket! azt hittem itt az armageddon! mellesleg ugyanúgy vannak pókok is. múltkor behoztam a ruhákat az udvari teregetőről és egyszerre 3 mászott ki a ruhakupacból! ki fogom próbálni azt az elektromos bizbaszt, hátha tényleg elriasztja őket
2011. máj. 27. 22:24
 15/30 anonim ***** válasza:
Ááá gyerekek,már szakadok a nevetéstől...
2011. máj. 27. 22:27
 16/30 anonim válasza:
55%

Regen en sem mertem leporszivozni oket azt latnotok kellett volna:D

Beporszivoztam, eldobtam a porszivocsot es sikitva rohantam anya utan:D:D

Nagyon vicces voltam, igy visszagondolva.

Most lehet, hogy hulyenek fogtok nezni, de akkor mult el valamelyest a pokfobiam, amikor a batyam madarpokot vett, hogy infarktust hozzon ram:)

De beszivta, mert valamiert teljesen megragadott szerencsetlen allat:D

Egesz nap simiztem, a tenyeremen maszkalt.

Most mar sajnos ezt nem tehetem meg, mert a nagyon okos batyam allandoan hergelte es tok agressziv lett...meg amugy sem lakom otthon.

Szegeny pok:/

Most megint hulyenek fogtok nezni, de a kaszaspoktok meg most is felek:D:D

Kisebbeket fogtam mar meg, de nem megy:D

Nekem leginkabb az a gondom veluk, hogy csak labakbol allnak, olyan kis gusztustalanok szegenyek:)

Ezert is segitett a madarpok, nagytestu, nem csak labak

..

Es olyan selymes:)

Szoval amire ki akartam lyukadni: elobb-utobb szembe kell nezni a felelmeinkkel, es rajossz, hogy teljesen artalmatlan allatok(na nem a fekete ozvegy :D)

Szep meg nem lehet mindenki igaz-e?:)

Szoval ne itelj kulso alapjan:)

20/L

2011. máj. 27. 22:46
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

Na most képzeljetek el engem, ahogy alszom...és arra ébredek, hogy valami nekivágódik az arcomnak, és k*rva gyorsan elkezd szaladni az arcomon....

Én férfi vagyok, de bevallom, kb. 0,001 ezredmásodperc alatt ugrottam is ki...

Átforgatom az ágyat-sehol semmi..., de biztos voltam benne, h. az a k*rva pók valahol ott van....Ja az átforgatást úgy értsétek, hogy én is kb. 2 ujjal, 5 méterről, rémülten, hogy mikor ugrik rám valahonnét...

Aztán megláttam a földön rohanni...kb. 4cm-es kib*szott nagy, undorító fekete..., és 2 mp előtte az arcomra esett... Papucs...ütöm, nem döglik meg..., és fut a szegélyléc alá...!!! Nab*zzmeg, mondanom sem kell, nem aludtam vissza - ráadásul a lába még ki is lógott a szegélyléc alól...

Valaki látott volna: egy igazi férfi, falfehér arcal, egy szál f*szban (mert meztelenül alszom), kezében egy papuccsal, hajnali 2-kor egy szegélylécet bámul meredten...

Másnap csak úgy végiggondoltam, h. ezzel az erővel akár a számba, v. fülembe is eshetett volna... brrrrr.... :-/

Halottam olyanról, hogy van akinek belemásznak a fülébe, és ott akár petéket is lerakhatnak...(és nem afrikai országról beszélünk).... :-o

2011. máj. 27. 23:29
 18/30 anonim ***** válasza:
64%

Előző vagyok: másik történetem... Netezek, k*rva sötétben...és egyszercsak végigfut valami a kezemnél a billentyűzeten...

nah...olyan k*rva gyorsan sem pattant még fel senki gép elől...é- szintén egy kib*szott csúnya dög...

...de volt olyan is, amikor láttam, hogy mászik át épp egy a kulcslyukon... brrr...:-/

2011. máj. 27. 23:32
 19/30 anonim válasza:
72%

Van két lehetőség , mindegyikhez kell egy dunsztosüveg.

1. Kisebb dunsztosüvegbe - megkérsz valakit - tegyél egy pókot, úgy , hogy ne tudjon kiszökni. ( a pók ) Tedd le jó messze és nézegesd... Aztán közelebb...közelebb.. Lehet -sőt bizti - hogy egyszercsak kezedbe is fogod majd az üveget...és...és nem esz meg a pók! Ezután már csak tréningezni kell...

2. Na ehhez kell egy nagyobb dunsztosüveg, amibe te ülsz, és megkéred a pókot hogy jöjjön egyre közelebb ....

Üdv

Kárókatona

2011. máj. 28. 00:20
 20/30 anonim ***** válasza:

Nekem is voltak érdekes eseteim...

Egy éjjel, lefekvés után, sokszor éreztem, hogy valami alig érezhetően, csikizi a lábamat.Ilyen már előfordult, máskor is, gondoltam, a takaró, vagy a hálóruhám alja piszkurálja a lábszáram.Néha megvakartam, aztán elmúlt az érzés, vagy távolabb éreztem.Nem nagyon törődtem vele, elaludtam.Aztán reggel, miközben beágyaztam, megláttam a lepedőn egy palacsintává lapított, nagy, barna, ronda dögöt.Nos, az csikizhetett engem, ahogy össze-vissza mászkált a lábamon .De pórul járt, mert kilapítottam, mint egy elefánt.

Másik eset:

Feküdtem az ágyban és tévét néztem, egyszer csak látom, hogy megjelenik a képernyőn egy túlméretezett nyolclábú.Hogy a francba kerül ez a képbe?-gondoltam magamban.De hamar rájöttem, hogy nem a képben van, hanem nagyjából a fejem felett ereszkedik .Az utolsó pillanatban ugrottam ki alóla.

Látod, túl lehet élni az ilyen találkozásokat, még ha nem is kellemes.Csak 1-2 pók van, ami valóban veszélyes lehet, de ezek ritkán kerülnek a lakásba, elég azoktól félni,de ha lefújod méreggel, vagy nagyot csapsz rá egy kemény papuccsal, akkor nagyon valószínű, hogy te győzöl.

2011. máj. 28. 12:29
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!