Hangyák és pókok ellen tudnátok valami ellenszert? VEGYSZERMENTESET.
Ilyenkor jönnek a szárnyas hangyuszok, elég kellemetlen, hogy itt repkednek(az egész környék egy nagy boly kb), na meg a pókok. Leszedek 10hálót agyoncsapok 30pókot, és a duplája lesz pár nap alatt... Már elegem van belőlük.
Kéne valami hatásos, ha lehet vegyszermentes távoltartókézikészülék ellenük.(mint a szúnyog és légy invázió ellen a szúnyogháló minden ablakra)
Sajna ez csak ideig óráig megoldás, plusz a kicsik(gyermekeim) kijátszanák
Sajna ez a módszer is "vegyszeres"
A szárnyas hangyuszok pár hétig a vendégeink amíg rajzanak, és csak a kampeca miatt jönnek elő...
riddex elektromos rovar és rágcsálóirtó
vaterán vettem 1500 körül,nekem még a csótányt is távoltartja,se szúnyog,se hangya,imádom
Pedig én is azt mondtam,hogy esélytelen ogy hasson,de végső elkeseredésemben vettem egyet,ha már nem használt se napi 2 doboz chemotox,se házi módszerek,se ráolvasás,vudubaba,semmi.
Most is a konyhában villog 2 méter magasban,soha nem húzom ki,szinte semmit nem fogyaszt,tavaly egész nyáron tudtunk nyitott teraszajtó mellett aludni (2-vel arrébb szomszéd meg szenvedett a szunyog és légyáradattól)
Hát most akkor beszerzek egy ilyet. Komolyan az agyamra mennek a pókok és a hangyuszok.
És mivel kertes ház, már volt tücskünk, szöcskénk, poloskánk. Egyedül csótányunk nincs, de egy kész állatkert télen-nyáron a lakás:S
Mert pl a hangyuszok olyan szupi okosak, tavaly csak meneteltek fel a konyhapultra, idén már járatuk van oda a falból, szval már csak szórni se tudom őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!