Panel lakás régi radiátor csere?
Ez nagyban függ a radiátorok típúsától ,nagyságágától.
A munka dijat ez számottevően nem befolyásolja .
én azt szeretném kérdezni hogy megszüntethető/kiszerelhető a radiátor panellakásba ha én nem akarok radiátort a lakásomba ?esetleg nem tudom fizetni a fűtést?Mondjuk csakegy áthidaló csövetrakni be aradiátor helyére vagy végleg lehegesztenia csőcsonkokat
Kellehhez valami engedély?
Van egy panel és egy nagypolgári lakásom így mint a 2 témában otthon vagyok.
A radiátort cserélheted simán minden gond nélkül.
Van olyan radiátor amin nincs költségmérő van olyan amin van.
Ha nincs költségmérő rajta (csak akkor lehet ha az egész házban megtörtént a fűtés korszerüsítés) akkor hiába szereled le mivel a légköbméter alapján fogják számolni neked. Mert a távhő az alapján számláz a háznak ,hogy mennyit fogyasztott a ház és ezt bontják le a lakásokra a lakások nagysága alapján
Ha van költségmérő akkor az ott mért értéket fogják alapul venni nálad.
Én most kértem árajánlatot 5 radiátor cseréje kompletten 120-150 ezer lenne. Ezt mondta nekem a kötös képviselő mert többen kérnének cserét. Persze függ a radiátorok méretétől és tipusától. Én a sima egyszerű legolcsóbb lapradiátort, magyar gyártmányt vettem alapul.
A neten egy radiátor cserét átlagosan 9-15 ezerért csinálnak, de ez nem a teljes költség mivel vannak még járulékos költségek is és maga az új készülék.
És a Távhő fele is kell fizetni, hogy légtelenítsák a rendszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!