Téli időszakban ki tudják cserélni nálam a radiátort?
Figyelt kérdés
Fűtésszezon van,tudom,de most tudunk felújítani és a fürdőszobai radiátor helyére szeretnék törölközőszárítósat tetetni.Ez ilyenkor kivitelezhető valahogy?2012. jan. 26. 13:19
1/8 anonim válasza:
természetesen, lezárják az adott helységben a csöveket és kicserélik a radiátort.
2/8 anonim válasza:
szerintem is most csináltasd mert ha nyáron,nem biztos hogy olyan idő pontot kapsz ami neked is jó mert majdnem mindenki nyáron akarja ha nincs probléma akkor radiátoronként kb 30 perc
3/8 A kérdező kommentje:
de sztem nem lehet lezárni,régi építésű ház,stb.,sztem olyan tekerő sincs rajta mint pár helyen amilyet láttam h elzárhassák.
2012. jan. 26. 13:52
4/8 gomzoli válasza:
Ezt majd a szerelő eldönti, hogy lehet-e. Egyébként biztos, hogy el lehet zárni.
5/8 anonim válasza:
Persze, hogy lehet. Nincs évszakhoz kötve.
Én ugyan ősszel cseréltem egy radiátort. Nem vagyok fűtésszerelő, így gyakorlat nélkül pár órás művelet volt. Nálunk sem lehet egyenként kizárni a radiátorokat, így leürítettem az egész rendszert, aztán visszatöltöttem.
Szóval ha most csináljátok, legfeljebb annyi hátrány lesz belőle, hogy pár óráig nem lesz fűtés. De azt talán egyszer ki lehet bírni.
6/8 A kérdező kommentje:
De tömbházban lakunk ez se gond?köszönöm az eddigi válaszokat.
2012. jan. 27. 09:52
7/8 anonim válasza:
Elvileg ott is le lehet üríteni a rendszert.
Gyakorlatilag ez csak annyiból problémásabb, hogy vajon megtehetitek-e hogy az egész ház fűtés nélkül maradjon pár órára. Én első körben a közös képviselőt kérdezném meg erről.
8/8 A kérdező kommentje:
marad nyárra,addig ott kihagyjuk a csempézést...
2012. jan. 29. 14:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!