Mivel illatosíthatnám a szobámat? A füstölőktől nagyon rossz lesz.
Mindig szellőztetek is, de mivel olyan helyen lakok, ahol zöld terület kivételével minden van, kellene vmi illatosító szobába... :/ Az ilyen Ambi pur meg ilyenek nem válnak be, elég béna... :/
Ti mivel illatosítotok? :S
Az illatgyertyákkal az a bajom, hogy sokszor hidegen dobozban egész jó illatuk van, aztán amikor égetem őket szinte semmit nem érzek.
Én mindig párologtató mécsesben teszek illó olajat, és kis teamécsessel melegítem,párologtatom a vizet.
Természetesen nem mindegy, hogy milyen illó olajat használsz.
Amit nagyon tudok ajánlani az Aromax, mert 100%-ban természetes.
itt bővebben is olvashatsz róla
Szinte minden gyógynövény szaküzletben, bio boltban, és nagyobb szupermarketben lehet kapni.
Természetesen léteznek ennél olcsóbb fajták is, de hidd el, meg sem közelítik az Aromax-ot.
Az illóolaj tényleg jó, melegítheted illatos mécsessel is, akkor még intenzívebb illata lesz.
Én olajat indiai boltokban szoktam venni, ott is vannak olyan minőségűek mint az aromax és még olcsóbb is.
Most pl. meggyeset vettem, elég 1-2 csepp és nagyon finom illat lesz tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!