Mivel illatosíthatnám a szobámat? A füstölőktől nagyon rossz lesz.
Figyelt kérdés
Mindig szellőztetek is, de mivel olyan helyen lakok, ahol zöld terület kivételével minden van, kellene vmi illatosító szobába... :/ Az ilyen Ambi pur meg ilyenek nem válnak be, elég béna... :/
Ti mivel illatosítotok? :S
2009. szept. 19. 14:18
1/13 anonim válasza:
Én elektromos Air Wick-el. Nekem bevált.
2/13 anonim válasza:
elektromos illtaosito.Eddig ez vàlt be a legjobban
3/13 anonim válasza:
Én mostanában illatgyertyát gyújtok és fölötte illatolajat párologtatok. Természetesebb mint az elektromos műillatok és még este jól is néz ki, így kombinálva tökjó illat lesz tőle.
4/13 A kérdező kommentje:
az a gyertyás ötlet tényleg jó! majd kipróbálom! =)
2009. szept. 19. 15:37
5/13 anonim válasza:
Az egyik régi lakótársam Ikeában vett ilyen illatosított növényi részeket és egy szép tálban elhelyezte a szobájában. valami isteni illat volt mindig nála. ha nincs lehetőséged elmenni az Ikeába, akkor sztem nézd meg ilyen indiai boltokban, minden bizonnyal ott is árulnak ilyet. van még egy tippem, én ezt csinálom: jó erős illatú öblítőt használok mosáskor és miután beteszem a ruhákat a szekrénybe, résnyire nyitvahagyom az ajtaját és így kiárad az illat a szobába.
6/13 A kérdező kommentje:
utolsó: az öblítőset én ugy csináltam, hogy egy tálkába tettem öblítőt! :'D csak féltem, hogy felborulna az asztalon, szóval megváltam tőle... :/
2009. szept. 19. 16:39
7/13 anonim válasza:
Párologtatóval, meg sok cserepes növény van a lakásban, azok is termelik az oxigént, így frissebb lesz a levegő.
8/13 anonim válasza:
Az illatosított növényt potpourrinak hívják, Rossmannban, Dmben is lehet kapni.
Ha megvan a növényanyag, utána magadnak is tudod illatosítgatni, neten vannak "receptek".
9/13 A kérdező kommentje:
köszi szépen =)
2009. szept. 19. 22:50
10/13 anonim válasza:
Én is illatgyertyázok,meg nem mondom már a márkáját,de vettem egyszer indiáncseresznye/vaniliásat és isteni ..sokféle van és adnak hozzá egy szép üveg tartót is:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!