Lécserelétek, elvitték a régi vill. órát. Most meg jött vmi Papir, hogy nem volt valami jó a belsejében . (plomba volt ép, jó) én nem nyúltam hozzá, állítólag 100000. ft bűnt. Most mit csinálhatok?
Ezt csinálják a sz.rházik.
Én a helyedben minél hamarabb utána járnék, munkatársaamnak sikerült bebizonyítani, h nem ő babrálta.
Amikor leszedik, akkor nem kellene ott lennie a tulajdonosnak?És azon mód a tulajjal aláíratni, hogy sértetlenül vették át az órát?!Az óratulajdonos háta mögött, az ő jelenléte nélkül azt mondanak, amit akarnak.Úgy rongálják meg, ahogy akarják, aztán persze ráfogják az emberre, jó kis pluszbevétel ez a cégnek.Feljelentheted őket nyugodtan.Ők hibáztak szerintem azzal, hogy nem adtak papírt arról, hogy milyen állapotban vették át.
Mellesleg ezt jó tudni.Ezentúl, ha babrálni, elvinni akarnak órát, addig tőlem el nem viszik, míg nem igazolják, hogy sértetlen!
Levételnél le kell fényképezni az órát.A fényképnek kell bizonyítani a plombák sértetlenségét. ha ez igy van nem lehet rádbízonyitani ,hogy bele matatttál .
Be kell menni az ügyfélszolgálatra,aztán onnét majd írányitanak a megfelelő ügyintézőhöz.Ez az első lépcső ,hogy panaszt tegyél .Majd csak utána bonyolitsd a dolgot,ha kell.
Olvasgass...okulj!
Tetű banda mindegyik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!