Mit tegyek ha voltam olyan tudatlan, hogy eltörtem a radiátor költségmegosztójának plombáját?
Figyelt kérdés
Sajnos nekiálltam csavarhúzóval, mert csavarnak néztem a plombát és kíváncsi voltam mi van benne. A letörött darabot fehér szilikonnal rögzítettem (így kívülről nem látszik a hiba), bele se néztem a készülékbe miután rájöttem milyen hülyeséget csináltam. A törvény szerint köteles vagyok ezt bejelenteni. Hogy járok kevésbé rosszul? Ha jelentem és fizetem a kiszállást, kötbért, vagy ha megvárom míg rájönnek(elemcserénél) és ők veszik észre (esetleg észre sem veszik?)? Segítség!! Nem szeretnék erre sokat költeni!:(2012. okt. 11. 16:12
1/5 anonim válasza:
Jelentsd mihamarabb, még a szezon kezdete előtt...
3/5 A kérdező kommentje:
Mekkora büntetésre számíthatok? Úgy olvastam a helyiség átlagfogyasztásának 2,5-szeresét+az új plomba és annak beszerelésének költségét kell megfizetni. Ezen felül van még büntetés, vagy kötbér?
2012. okt. 11. 19:17
4/5 anonim válasza:
Passz, miután szándékos rongálás volt, ezért ne számíts jóindulatra, de az mindenképpen méltányolható, ha te jelzed.
5/5 A kérdező kommentje:
Rendesek voltak, csak a 3485ft kiszállási díjat kellett kifizetnem mert nem esett baja magának a készüléknek. Azért köszönöm.
2012. okt. 18. 17:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!