Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Véletlenül letörött a plomba...

Véletlenül letörött a plomba az aknában a vízóráról miközben lemásztam. Mekkora büntetésre kell ilyenkor számítani? Hogy tudnám bizonyítani, hogy nem csaltam?

Figyelt kérdés
2012. okt. 17. 15:03
 1/4 anonim válasza:
100%
Szólj be mielőbb a szolgáltatónak. Mondd el pontosan mi történt. Ki fognak menni megnézni a szakemberek és megnézik mi van a készülékkel. Nem hiszem, hogy emiatt megbüntetnének, főleg ha ők is megállapítják, hogy baleset volt.
2012. okt. 17. 15:40
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is szólj nekik, most csináljanak egy gyors óraleolvasást, ha az utolsó leolvasás óta elfogyasztott mennyiség arányos az eddigi, megszokottal, akkor valószínű nem csinálnak problémát.

Az elképzelhető, hogy lesz egy óracsere, hogy megnézzék, valóban nem piszkáltál-e bele az órába, de sajna annak a költségét (ha már így alakult) viselned kell. Ha viszont nem szólsz nekik, később nagyobb bizalmatlansággal fogják kezelni a dolgokat!

2012. okt. 17. 15:52
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Így van, ők se hülyék, ha most szólsz, senki nem fogja azt gondolni, hogy buheráltál vele. Ha a legközelebbi óraleolvasáskor derül ki, akkor sokkal nagyobb pácban leszel.
2012. okt. 17. 18:18
 4/4 anonim ***** válasza:

Mindenképp szólj a szolgáltatónak!

Ha a mérő utáni oldalon tört le, akkor semmi gond, nálam legutóbbi javításnál már fel se rakták!

:D

2012. okt. 17. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!