Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Érdemes megvenni ezt a lakást?

Érdemes megvenni ezt a lakást?

Figyelt kérdés

a link: [link]

nekem nagyon tetszik. van valaki, aki ezen a környéken lakik? pozitív, illetve negatív tapasztalatok is érdekelnek!

köszönöm.

2009. szept. 18. 15:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

16:24-nek

- A "foglaló" csak akkor előnyös a Vevőnek, ha az Eladó valamiért visszalépne, de sajnos (tapasztalatból tudom!) váratlan helyzet a Vevő életében is történhet... Ha a Vevő kénytelen visszalépni, akkor bizony ő fagyott rá, gyakran sokszázezerrel!... Na, ezért jobb az "előleg" intézménye. :]

- Nem mindenkinek "alap", hogy ügyvéddel írassa meg az adásvételi szerződést!!! Van, aki itt hall róla először... (Én sem hittem volna, de így van.)

===================

Kérdezőnek :

Ha választani lehet, akkor 100x inkább egy régiépítésű, egyedi fűtésű, vastag téglafalas lakást vegyél, mint egy panelt (méregdrága távfűtéssel, papírfalakkal, összehányt lifttel).

A Belváros tényleg szuperjó választás annak, aki szereti a pörgő életet, minden közel van : színházak, mozik, vendéglők, éttermek, boltok, félóra alatt mindenhova el lehet jutni! :D

Én nem akarok momentán lakást venni, de most kilistáztam ezen az oldalon a 8-12 milliós lakásokat Bp-en :

[link]

A 46 találatban elképesztően jó lakásokat is láttam!!!

Érdemes megnézni!

(Az 5.ker. Galamb utcai lakás SZUPER!)8-o

2009. szept. 18. 20:55
 12/13 A kérdező kommentje:

Utolsó: köszi. igazad van, inkább gázfűtés, mint erőműjobbágyság... ahol a távfűtést sok helyen nevezik.

és inkább fizetek egy kicsivel többet egy ilyen klassz lakásért, minthogy a város másik végéből kelljen órákat buszozni a munkahelyig, suliig.

a linken, ami tetszik, sajnos udvari, és földszinti, vagy emeleti és udvari. ez a lakás főleg azért tetszett meg, mert utcai, és világos, valamint nem a másik ember szájában vagyok, hanem egy kicsit ingergazdagabb környezetet láthatok. eddig is utcára néző lakásban éltem, erről nem szívesen mondok le.

köszi.

2009. szept. 19. 02:11
 13/13 A kérdező kommentje:
a kedves 10. kerületi panellakó válaszolónak csak annyit, hogy az eladó elfogadta a 10.5 -ös vételit. magyarul 800ezret alkudtunk :))))
2009. szept. 25. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!