Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Viaszvirág a hálóban?

Viaszvirág a hálóban?

Figyelt kérdés
Azt hallottam nem szabad a hálószobába viaszvirágot tenni. Tudtok erről valamit? Ha tényleg igaz, miért nem szabad?
2009. szept. 13. 20:07
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Már miért ne lehetne?

Hacsak nem találtak ki erre is valami barom babonaságot.

2009. szept. 13. 20:10
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nálam évek óta van,és a lányoméknál is.Nem kevered össze a liliommal? Mert az az erős illata miatt valóban nem jó a hálószobában.
2009. szept. 13. 20:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Nálunk csak volt a vendégszobában,amikor bementem majdnem megfulladtam.Szerintem nagyn erős illata van,anyukám is azt mondta,hogy ezért nem szabad a hálóban tartani:)
2009. szept. 13. 20:43
 4/4 A kérdező kommentje:
Közben én is próbáltam tájékozódni, annyit találtam, hogy amikor virágzik erős az illata, de nem veszélyes, kisgyerek is aludhat vele. Nos az enyém még kicsi, és ezek csak ,,idős" korukban virágzanak. Köszönöm a válaszokat :)
2009. szept. 14. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!